وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

وزیر دفاع روسیه: نیازی به استفاده از سلاح اتمی در اوکراین نداریم

سرگئی شویگو در کنفرانس امنیت بین‌المللی در مسکو گفت روسیه نیازی به استفاده از سلاح اتمی در اوکراین ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه سه‌شنبه در جریان سخنرانی در کنفرانس امنیت بین‌المللی که در مسکو در حال برگزاری است، گفت روسیه نیازی به استفاده از سلاح اتمی در اوکراین ندارد.

 

وزیر دفاع روسیه با اشاره به پیمان استارت نو گفت که مذاکرات برای تمدید آن یک خیابان دو طرفه است و وضعیت پیرامون پیمان کنترل تسلیحات اتمی آمریکا و روسیه دشوار است.

 

 شویگو همچنین گفت که عملیات‌های نظامی اوکراین توسط ایالات متحده و انگلیس طراحی می‌شود و ناتو استقرار نیروهای خود را در شرق و مرکز اروپا چند برابر افزایش داده است. وی افزود: نیروهای مشترک غرب در اوکراین با نیروهای روس روبرو هستند. 

 

وی در ادامه تصریح کرد که امنیت جهانی بدتر از دوران جنگ سرد شده و افزود: با شروع عملیات نظامی روسیه، دوران تک قطبی به پایان رسیده و چندین قطب وجود دارد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم در سخنرانی خود در کنفرانس مسکو هشدار داد نخبگان غربی تمام تلاش خود را برای حفظ هژمونی می‌کنند. پوتین تصریح کرد جهان چند قطبی مبتنی بر مشروعیت بین‌المللی تنها راه مقابله با چالش‌های زمانه است و افزود: عصر نظام جهانی تک قطبی در حال محو شدن است و تغییرات ژئوپلیتیکی در جهات مختلف در حال وقوع است. بیشتر کشورها و مردم آن به سمت مسیر توسعه مستقل متمایل می‌شوند.

 

پوتین در خصوص عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین هم گفت: غرب پروژه ضد روسیه را در اوکراین اجرا کرده که چشم‌پوشی بر گسترش ایدئولوژی نئونازی و قتل‌عام ساکنان دونباس است. تصمیم برای انجام عملیات نظامی ویژه مطابق با منشور ملل متحد اتخاذ شد. اهداف عملیات به وضوح تعریف شده که تضمین امنیت روسیه و شهروندان ما و محافظت از ساکنان دونباس است. 

 

ارتش روسیه به درخواست جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه گذشته) به اوکراین حمله کرد و هدف از این عملیات نظامی را نازی‌‌زدایی و خلع سلاح کی‌یف اعلام کرد. کشورهای غربی بویژه آمریکا و انگلیس با اعمال انواع تحریم‌ها علیه مسکو و ارسال سلاح و تجهیزات به اوکراین و ممانعت از نشستن کی‌یف سر میز مذاکرات صلح، به درگیری‌ها در این کشور دامن می‌زنند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار