حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

شرط زلنسکی برای ازسرگیری مذاکرات با روسیه

شرط زلنسکی برای ازسرگیری مذاکرات با روسیه زلنسکی گفت: ما می‌خواهیم پایه‌های نظم جهانی که توسط روسیه ویران شده است را دوباره برقرار کنیم. مذاکره با روسیه تنها در صورتی امکان پذیر است که نیروهای این کشور سرزمین‌های اشغالی اوکراین را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 19
کد خبر: ۱۴۷۵۳۳

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ادامه اتهام‌زنی‌های خود علیه روسیه به‌دلیل عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس، این کشور را تروریستی توصیف کرد.

زلنسکی شامگاه پنجشنبه طی نشست خبری در «لِویو» به همراه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، مدعی شد: «روسیه به دلیل سیاستش در قبال اوکراین، یک کشور تروریست است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره جلسه خود با گوترش گفت: «از دبیرکل سازمان ملل خواسته‌ایم که سازوکارهای سازمان ملل برای آزادی زندانیان ما در زندان‌های روسیه را فعال کند».

در حالی که روسیه می‌گوید این نیروهای کی‌یف هستند که به نیروگاه اتمی «زاپروژیا» حمله می‌کنند، رئیس جمهور اوکراین اظهار داشت: «روسیه باید نیروهای خود را از نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا خارج کند و ما را به آستانه فاجعه اتمی نبرد».

زلنسکی در ادامه ادعاهای خود افزود: «ما می‌خواهیم پایه‌های نظم جهانی که توسط روسیه ویران شده است را دوباره برقرار کنیم. مذاکره با روسیه تنها در صورتی امکان پذیر است که نیروهای این کشور سرزمین‌های اشغالی اوکراین را ترک کنند».

در این نشست، اردوغان نیز گفت که در دیدار با همتای اوکراینی خود، درباره تبادل اسیران جنگی بین کی‌یف و مسکو، و همچنین احتمال برقراری آتش‌بس و صلح در اوکراین رایزنی کرده است. 

گوترش نیز ضمن ابراز نگرانی از حملات موشکی اخیر به محوطه و اطراف نیروگاه اتمی «زاپروژیا» در جنوب شرقی اوکراین، درخواست خود برای ایجاد منطقه غیرنظامی در این نیروگاه را تکرار کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار