وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

امیرعبداللهیان: در مراحل پایانی رفع تحریم هستیم

امیرعبداللهیان: در مراحل پایانی رفع تحریم هستیم وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه برای رفع تحریم‌ها در دولت جدید تلاش زیادی کردیم و در حال طی کردن مراحل پایانی هستیم، گفت: اگر آمریکایی‌ها واقع‌‍‌بینانه برخورد کنند، فکر می‌کنم حل شدنی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 26
کد خبر: ۱۴۸۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در دیدار با حسین موینی رئیس جمهور زنگبار با بیان اینکه برای رفع تحریم های ایران، در دولت جدید تلاش‌های زیادی کردیم و در حال طی کردن مراحل پایانی کار هستیم، گفت: اگر آمریکایی‌ها واقع‌‍بینانه برخورد کنند، فکر می‌کنم حل شدنی است.

 

وی تا تقدیر از مساعدت‌ها و تعاملات تانزانیا و زنگبار در دوران تحریم، خطاب به رئیس جمهور زنگبار گفت: سلام‌های گرم رئیس جمهور و دعوت رسمی رئیس جمهور را به جنابعالی را میرسانم.

 

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران دارای مقام پنجم در حوزه‌هایی مانند های‌تک، پزشکی و دانش است، ادامه داد: حاضریم به شما کمک کرده و این فن‌آوری‌ها را منتقل کنیم چراکه رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که با آفریقا تعاملات را افزایش و به مردم آفریقا، کمک کنیم.

امیرعبداللهیان با اشاره به ظرفیت‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های پزشکی، دارو، کشاورزی، آموزش پزشکی، شیلات و ... خاطرنشان کرد: آمادگی داریم تعدادی بورسیه برای دانشجویان زنگباری در ایران داشته باشیم، همچنین در حوزه تولید برق و استفاده از انرژی خورشیدی، ایران دارای تکنولوژی بالایی است و در حال حاضر تنها یک شرکت ایرانی مشغول ساخت نیروگاه سه هزار مگاواتی در جنوب عراق است که فاز اول آن تمام شده است.

 

وی با بیان اینکه در حوزه خدمات مهندسی، یکی از قدیمی‌ترین شرکتهای خدمات مهندسی ایران امروز در زنگبار است، گفت: در حوزه استخراج گاز و نفت، با توجه به مقام اول ایران در جهان به لحاظ ذخایر، آماده همکاری هستیم.

 

وزیر امور خارجه با طرح پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک اقتصادی ایران و زنگبار، تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم نمایشگاه‌های تخصصی اقتصادی-صنعتی در ایران و زنگبار تشکیل شود، همچنین مبادلات علمی و دانشگاهی گسترش یابد و در کنار آن دیپلماسی پارلمانی نیز توسعه پیدا کند.

 

در ادامه این دیدار حسین موینی رئیس جمهور زنگبار با تشکر از دعوت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان از وی برای سفر به ایران، گفت: بازرگانی و سرمایه گذاری با ایران موضوعی است که مورد علاقه ما است و ما در صنایع دریایی و شیلات ظرفیت‌های زیادی داریم. در خصوص استخراج نفت وگاز و همچنین تاسیس پارک‌های فن‌آوری، کشاورزی، آموزش، سدسازی، جاده‌سازی و .... آمادگی داریم.

 

رئیس جمهور زنگبار با اشاره به سفر خود به ایران در دوران تصدی مسئولیت وزارت دفاع، گفت: می دانم که صنایع دفاعی ایران بسیار پیشرفته است.

 

در پایان این دیدار نیز امیرعبداللهیان با بیان اینکه آمادگی میزبانی شما در ایران را در سه ماه آینده داریم، گفت: البته در حال برنامه‌ریزی سفر رییس جمهورمان به تانزانیا در یکسال آینده هستیم.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به آمادگی ایران برای انعقاد خواهرخواندگی شهرها، گفت: با شیراز و یا هر شهر دیگری که مد نظر زنگبار باشد می‌توانیم قرارداد خواهرخواندگی منعقد کنیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار