یارانه چه کسانی قطع شده؟ روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی: عملیات فنی خطوط گاز در محدوده فرودگاه مشهد، از ساعت ۱۹ تا ۲۲ امشب / نگران صدا‌های ناهنجار اطراف فرودگاه نباشید ادامه واریز حقوق شهریور مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی سخنگوی صنعت آب: انتشار تصاویری مبنی بر پیدا شدن لوله انتقال آب به کشور کویت کذب محض است پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه اول مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه یک مهر ۱۴۰۴ حذف حدود ۳ میلیون نفر دیگر از یارانه بگیران به نسبت مرداد ۱۴۰۴ یارانه شهریور ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ دلیل کاهش دریافتی برخی از بازماندگان تامین اجتماعی آغاز پرداخت حقوق شهریور ماه بازنشستگان کشوری و فولاد از عصر امروز پیش‌فروش قطعات سکه طلا دولتی با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۴ بازگشت ساعات کاری بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی به روال عادی از اول مهر

ساخت ماهواره‌های اینترنتی در دستور کار قرار گرفت

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان براساس برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور، برای فراهم کردن زیرساخت اینترنت ماهواره‌ای، ساخت منظومه ماهواره‌های اینترنت را در دستور کار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اینترنت ماهواره‌ای یکی از انواع دسترسی به اینترنت، از راه ماهواره است. اینترنت ماهواره‌ای بیشتر در مواردی به‌کار می‌رود که دسترسی معمولی به اینترنت (کابلی،فیبرنوری،دایال-آپ، بی‌سیم و ...) مانند جاهای دورافتاده امکان‌پذیر نیست، یا از کیفیت پایینی برخوردار است.

 

به طور کلی در تعریف این نوع از اینترنت باید گفت امواج از طریق ماهواره ارسال میشود و کاربر برای دریافت آن باید از تجهیزات مخصوص آن یعنی دیش و دریافت کننده امواج استفاده کند. اگر این نوع از اینترنت فراگیر شود احتمال تولید تجهیزات آن با قیمت کمتر وجود دارد یا حتی سیم کارت هایی مانند آنچه در تلفن ماهواره‌ای استفاده میشود تولید شود.

 

در همین راستا «حسن سالاریه»، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران، در خصوص در دستور کار قرار داشتن ساخت ماهواره‌های اینترنت توسط سازمان فضایی اظهار داشت: «در سازمان فضایی به عنوان زیرساخت حوزه اینترنت فضایی ورود می کنیم و بخش رگولاتوری (تنظیم گری) در این حوزه بر عهده ما نیست.»

 

رئیس سازمان فضایی ایران افزود: «در بخش زیرساخت منظور ساخت ماهواره های اینترنت است که در برنامه ما به صورت منظومه در حال پیگیری است.»

 

وی تاکید کرد: «در برنامه 10 ساله فضایی مسیر کاملا مشخصی درباره منظومه ماهواره های اینترنت دیده شده است.»

 

رئیس سازمان فضایی ایران ادامه داد: «این برنامه در حال حاضر در فاز امکان سنجی است و پس از تکمیل این فاز، ماهواره های منظومه حداقلی narrow band یا به اصطلاح IOT (اینترنت اشیاء) داریم و پس از آن به سراغ broadband و اینترنت می رویم.»/ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار