وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره کارزار اقتصادی علیه ایران کره‌شمالی ۱۲ موشک بالستیک شلیک کرد ادعای وال‌استریت ژورنال؛ درخواست ونس از محسن رضایی برای ازسرگیری مذاکرات افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا دبیرکل حزب‌الله لبنان: جنگ‌ها با هدف تحقق طرح «اسرائیل بزرگ» انجام می‌شود هرتزوگ خواستار جلوگیری از انتخابات مجدد شد شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود

ریاست «جی 20» به عربستان واگذار شد

ولی‌عهد سعودی امروز ضمن تحویل گرفتن ریاست «جی 20» برای دور آینده، از کشورهای جهان دعوت کرد در آن شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 29
کد خبر: ۱۴۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد و وزیر دفاع عربستان امروز (شنبه) در پایان نشست «جی 20» ریاست دور آینده این نشست را از ژاپن تحویل گرفت و از کشورهای جهان برای شرکت در دور آینده نشست جی 20 دعوت کرد.

بر اساس گزارش شبکه‌ «الاخباریه» سعودی، بن سلمان در سخنرانی خود گفت: باید در راستای مقابله با چالش‌های سایبری کار کنیم تا این چالش‌ها به موانع اقتصادی تبدیل نشود.

 

وی افزود: از ژاپن برای تحقق برنامه‌های گروه 20 حمایت خواهیم کرد و بر ادامه مسیر برای پیشرفت در این گروه مصمم هستیم.

ولی‌عهد سعودی ادامه داد، فراهم کردن توسعه پایدار از بارزترین چالش‌ها در راستای شکوفایی جهان است و «زن و جوانان» دو محور اصلی برای رشد جهانی است.

 

بن‌سلمان در پایان بر آمادگی سعودی برای تعامل با اقتصاد دیگر کشورها اعلام آمادگی کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در حاشیه نشست گروه 20 در اوزاکای ژاپن با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

ترامپ در ادامه گفت: باعث افتخار من است که با ولی‌عهد سعودی دیدار کنم و وی دوستی است که اقدامات زیادی برای کشورش انجام داده است.

 

ولی‌عهد عربستان نیز در این دیدار گفت که تمام تلاش خود را برای توسعه کشورمان به کار خواهیم بست.

مهمترین موضوعاتی که در نشست سران گروه 20 گرفت عبارتند از : تجارت، تنش‌های ژئوسیاسی، تهدیدات تغییرات آب و هوایی.

محمد بن سلمان پنجشنبه هفته گذشته وارد اوزاکای ژاپن شد؛ وی پیش از آن، در سفری رسمی دو روزه در کره‌جنوبی به سر می‌برد.

نشست جی 20 با مشارکت سران 20 کشور اقتصادی جهان از جمعه (دیروز) در اوزاکای ژاپن آغاز شد و امروز به پایان رسید.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار