کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

ریاست «جی 20» به عربستان واگذار شد

ولی‌عهد سعودی امروز ضمن تحویل گرفتن ریاست «جی 20» برای دور آینده، از کشورهای جهان دعوت کرد در آن شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 29
کد خبر: ۱۴۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد و وزیر دفاع عربستان امروز (شنبه) در پایان نشست «جی 20» ریاست دور آینده این نشست را از ژاپن تحویل گرفت و از کشورهای جهان برای شرکت در دور آینده نشست جی 20 دعوت کرد.

بر اساس گزارش شبکه‌ «الاخباریه» سعودی، بن سلمان در سخنرانی خود گفت: باید در راستای مقابله با چالش‌های سایبری کار کنیم تا این چالش‌ها به موانع اقتصادی تبدیل نشود.

 

وی افزود: از ژاپن برای تحقق برنامه‌های گروه 20 حمایت خواهیم کرد و بر ادامه مسیر برای پیشرفت در این گروه مصمم هستیم.

ولی‌عهد سعودی ادامه داد، فراهم کردن توسعه پایدار از بارزترین چالش‌ها در راستای شکوفایی جهان است و «زن و جوانان» دو محور اصلی برای رشد جهانی است.

 

بن‌سلمان در پایان بر آمادگی سعودی برای تعامل با اقتصاد دیگر کشورها اعلام آمادگی کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در حاشیه نشست گروه 20 در اوزاکای ژاپن با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

ترامپ در ادامه گفت: باعث افتخار من است که با ولی‌عهد سعودی دیدار کنم و وی دوستی است که اقدامات زیادی برای کشورش انجام داده است.

 

ولی‌عهد عربستان نیز در این دیدار گفت که تمام تلاش خود را برای توسعه کشورمان به کار خواهیم بست.

مهمترین موضوعاتی که در نشست سران گروه 20 گرفت عبارتند از : تجارت، تنش‌های ژئوسیاسی، تهدیدات تغییرات آب و هوایی.

محمد بن سلمان پنجشنبه هفته گذشته وارد اوزاکای ژاپن شد؛ وی پیش از آن، در سفری رسمی دو روزه در کره‌جنوبی به سر می‌برد.

نشست جی 20 با مشارکت سران 20 کشور اقتصادی جهان از جمعه (دیروز) در اوزاکای ژاپن آغاز شد و امروز به پایان رسید.

منبع : فارس

ارسال نظر