این بلا را کرونا بر سر کودکان آورد!-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

این بلا را کرونا بر سر کودکان آورد!

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان با اشاره به چالش‌های کرونا برای کودکان و نوجوانان، گفت: یکی از مشکلات و عوارضی که در بحران کرونا داشتیم بحث همه گیری فضای مجازی در کودکان و نوجوانان بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی تهرانی دوست، فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان بیان داشت:‌درباره کرونا با چالش‌های زیادی روبرو بوده‌ایم.

 

وی ادامه داد:‌ یکی از چالشها را در فاز حاد بیماری داشتیم که توام با ترس و نگرانی و احیانا رفتارهای وسواسی در مقابل این بیماری بود که خوشبختانه این فاز حاد گذرانده شده و ترس و نگرانی کاهش یافته است.

 

این فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان اضافه کرد: در عین حال فاز مزمن این اختلال و همه گیری عوارضی به دنبال داشته؛ از جمله اینکه بچه‌ها به مدت تقریبا 2 سال از تحصیل حضوری محروم بودند؛اگرچه تحصیل به صورت مجازی بوده اما مزایای تحصیل حضوری را نداشته و ارتباطات با دوستان کاهش پیدا کرده است.

 

تهرانی دوست با بیان اینکه بچه‌ها در منزل درگیری و چالش‌های زیادی در درس خواندن و تکالیف داشتند،گفت: در این دوران تحریک پذیری بیشتر بوده و کارهای سرگرمی و بازی کمتر شده است.

 

وی متذکر شد: همین مسئله بدرفتاری بچه‌ها را در خانه بیشتر کرده؛ به خصوص کودکانی که مشکلاتی از قبیل بیش فعالی داشتند.

 

این روانپزشک کودکان و نوجوانان ابراز کرد: این مسئله در یادگیری آنها تاثیر گذار بوده است؛ضمن اینکه امروزه که تقریبا به دوران افول کرونا وارد شدیم با عوارض بعدی که ممکن است کرونا در کودکان و نوجوانان ایجاد کند مواجه هستیم.

 

تهرانی دوست ادامه داد:‌طبیعتا اشتغال زیاد کودکان و نوجوانان به فضای مجازی خواهد بود که باید والدین آن را مدیریت کنند؛ به طوری که یکی از مشکلات و عوارضی که در بحران کرونا داشتیم بحث همه گیری فضای مجازی در کودکان و نوجوانان بوده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار