جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

کامالا هریس: هر کسی بدون اجازه وارد خانه‌ام شود با اسلحه به او شلیک می‌کنم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در دفاع از آزادی مالکیت سلاح در این کشور اعلام کرد که من اسلحه دارم و هر کسی به خانه‌ام وارد شود به او شلیک می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 21
کد خبر: ۲۵۷۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور در گفت‌وگویی درباره بحث چالشی آزادی مالکیت سلاح در آمریکا تأکید کرد که «من خودم اسلحه دارم و هر کس بدون اجازه وارد خانه‌ام شود، به او شلیک می‌کنم.»

کاملاً هریس لحظاتی بعد با خنده گفت: احتمالاً نباید این حرف را می‌زدم، تیم ستاد انتخاباتی من بعداً درباره این موضوع بحث خواهند کرد.

وب‌سایت شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی برای توجیه این اظهارنظر نازمرد دموکرات‌ها نوشته که هریس پیش از این نیز اعلام کرده بود که اسلحه دارد و در مناظره اخیر با «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز هنگامی که ترامپ خطاب به مردم آمریکا هشدار داد که «هریس می‌خواهد سلاح‌های شما را از شما بگیرد»، پاسخ داد که «من و تیم والز (معاون انتخابات هریس) هر دو اسلحه داریم، ما نمی‌خواهیم اسلحه هیچ کسی را بگیریم؛ پس لطفاً دروغ‌گفتن درباره چنین موضوعات بی‌خودوی را متوقف‌کنید.»

آزادی مالکیت و حمل سلاح آمریکا موضوعی است که دارای ابعاد متنوع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی است. به لحاظ سیاسی یکی از موضوعات و محور‌های چالشی بین دو حزب دمکرات و جمهوری خواه است که در ایام انتخابات برجسته‌تر نمایان می‌شود.

به صورت کلی حزب جمهوری‌خواه از آزادی مالکیت و حمل سلاح حمایت می‌کند و حزب دموکرات به علت افزایش خشونت‌ها و کشتار‌های جمعی در آمریکا، خواهان اعمال محدودیت در آزادی حمل سلاح است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار