کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

چین: استفاده از زور برای حل موضوع تایوان را رد نمی‌کنیم

سخنگوی بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین روز شنبه درباره هرگونه استقلال طلبی جزیره تایوان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «سان یل» در سخنانی گفت:‌«چین استفاده از زور برای حل موضوع تایوان را رد نمی‌کند که البته این موضوع علیه حامیان استقلال جزیره و نیروهای مداخله‌گر از کشور ثالث می‌باشد».

وی تاکید کرد که اقدامات چین علیه مردم تایوان نخواهد بود و هدف پکن، پیشبرد روند مسالمت‌آمیز اتحاد مجدد جزیره با سرزمین اصلی چین است.

چند روز پیش بود که «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در دیدار با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در شهر نیویورک گفت: «حصول یک راه‌حل صلح‌آمیز (بر سر مساله تایوان) با جدایی‌طلبی و استقلال تایوان ناسازگار است؛ هر چه تلاشها برای دستیابی به استقلال این جزیره کمتر مهار شوند، احتمال رسیدن به یک راه‌حل صلح‌آمیز برای موضوع تایوان کمتر می‌شود.»

بعد از سفر تحریک آمیزی که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه آگوست به تایوان داشت، وضعیت پیرامون این جزیره ملتهب شد. چین این سفر پلوسی را نشانه‌ای از حمایت از جدایی‌طلبی در تایوان دانسته و آن را محکوم کرد. چین در واکنش به این سفر دست به برپایی رزمایش‌های گسترده در اطراف تایوان زد. از آن زمان تا کنون چند کشور شامل فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن، هیات‌هایی از برخی چهره‌ها و مقامات خود را به این جزیره اعزام کرده‌اند که این سفرها به نوبه خود تنشها در تنگه تایوان را افزایش داده‌اند.

تایوان از سال ۱۹۴۹ تا کنون به صورت خودمختار از چین اداره شده است. پکن این جزیره را یکی از استان‌های خودش می‌داند و با هر گونه ارتباطات رسمی کشور‌های دیگر با تایپه مخالف است./فارس

ارسال نظر