چین: استفاده از زور برای حل موضوع تایوان را رد نمی‌کنیم-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

چین: استفاده از زور برای حل موضوع تایوان را رد نمی‌کنیم

سخنگوی بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین روز شنبه درباره هرگونه استقلال طلبی جزیره تایوان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «سان یل» در سخنانی گفت:‌«چین استفاده از زور برای حل موضوع تایوان را رد نمی‌کند که البته این موضوع علیه حامیان استقلال جزیره و نیروهای مداخله‌گر از کشور ثالث می‌باشد».

وی تاکید کرد که اقدامات چین علیه مردم تایوان نخواهد بود و هدف پکن، پیشبرد روند مسالمت‌آمیز اتحاد مجدد جزیره با سرزمین اصلی چین است.

چند روز پیش بود که «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در دیدار با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در شهر نیویورک گفت: «حصول یک راه‌حل صلح‌آمیز (بر سر مساله تایوان) با جدایی‌طلبی و استقلال تایوان ناسازگار است؛ هر چه تلاشها برای دستیابی به استقلال این جزیره کمتر مهار شوند، احتمال رسیدن به یک راه‌حل صلح‌آمیز برای موضوع تایوان کمتر می‌شود.»

بعد از سفر تحریک آمیزی که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه آگوست به تایوان داشت، وضعیت پیرامون این جزیره ملتهب شد. چین این سفر پلوسی را نشانه‌ای از حمایت از جدایی‌طلبی در تایوان دانسته و آن را محکوم کرد. چین در واکنش به این سفر دست به برپایی رزمایش‌های گسترده در اطراف تایوان زد. از آن زمان تا کنون چند کشور شامل فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن، هیات‌هایی از برخی چهره‌ها و مقامات خود را به این جزیره اعزام کرده‌اند که این سفرها به نوبه خود تنشها در تنگه تایوان را افزایش داده‌اند.

تایوان از سال ۱۹۴۹ تا کنون به صورت خودمختار از چین اداره شده است. پکن این جزیره را یکی از استان‌های خودش می‌داند و با هر گونه ارتباطات رسمی کشور‌های دیگر با تایپه مخالف است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده