وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

پرواز یک فروند هواپیمای اسرائیلی از حریم هوایی عربستان

منابع عبری از پرواز یک فروند هواپیمای اسرائیلی از حریم هوایی عربستان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عبری زبان اعلام کرد که یک فروند هواپیمای اسرائیلی از فراز حریم هوایی عربستان سعودی به مقصد «ژوهانسبورگ» پرواز کرده است.

 

کانال 12 اسرائیل در این باره گزارش داد:‌ برای اولین باز صبح امروز یک فروند هواپیمای اسرائیلی وابسته به شرکت هواپیمایی «العال» از فراز حریم هوایی عربستان سعودی به مقصد «ژوهانسبورگ»، پایتخت اقتصادی و صنعتی آفریقای جنوبی پرواز کرد.

 

بر اساس این گزارش، این مسیر مدت پرواز را برای هواپیماهای اسرائیلی کوتاه‌تر می‌کند.

 

عربستان سعودی طی 4 سال گذشته روابطی گسترده را با رژیم صهیونیستی برقرار کرده است. این روابط شامل روابط غیررسمی مقامات درجه‌دوم دو طرف گرفته (دیدار ترکی فیصل و عاموس یادلین و دیدار انور عشقی و دوری گلد) تا اخبار سفر مخفیانه «یوسی کوهن» به ریاض یا دیدار «محمد بن سلمان» و «نتانیاهو» در یک کشور ثالث بوده است، اما با این حال عربستان به‌سمت عادی‌سازی روابط حرکت نمی‌کند.

 

«محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی پیشتر در مصاحبه‌ای با وبگاه آمریکایی «آتلانتیک» بیان کرده بود که تل‌آویو متحد بالقوه ریاض است. بن سلمان در این خصوص گفته بود: «اما در خصوص ما، امیدوار هستیم که مشکل میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها حل شود. ما به اسرائیل به عنوان یک دشمن نگاه نمی‌کنیم بلکه به آن‌ها به عنوان یک متحد بالقوه در بسیاری از منافع که می‌توانیم با هم آن را به دست آوریم، می‌نگریم. اما برخی از مسائل باید پیش از دستیابی به این امر، حل و فصل شوند.»

 

سال گذشته برخی منابع رسانه‌ای نزدیک به رژیم صهیونیستی از مذاکرات دولت آمریکا با عربستان سعودی به منظور عادی سازی روابط ریاض با تل‌آویو خبر داده بودند. وبگاه آمریکایی «آکسیوس» در این باره گزارش داده بود که جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تاریخ 27 سپتامبر این موضوع را در دیدار با محمد بن سلمان طی سفرش به عربستان سعودی مطرح کرد.

 

طبق ادعای آکسیوس، در جریان گفت‌و‌گوی سالیوان و محمد بن سلمان و طرح این موضوع، ولیعهد عربستان سعودی احتمال عادی سازی روابط با اسرائیل را کاملا رد نکرد./ تسنیم

ارسال نظر