عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پیام مکتوب رئیس جمهور چین به ملک سلمان

منابع خبری اعلام کردند که پادشاه عربستان سعودی از رئیس جمهور چین پیام مکتوبی درخصوص گسترش روابط دو کشور دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی روز دوشنبه پیامی کتبی از «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در خصوص روابط دوجانبه بین دو کشور و راه‌های تقویت آن دریافت کرد.

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی اعلام کرد که رئیس جمهور چین حمایت کشورش را از درخواست عربستان برای میزبانی نمایشگاه جهانی اکسپو 2030 در ریاض اعلام کرده است.

 

بر اساس گزارش این خبرگزاری، «ولید بن عبدالکریم الخریجی» معاون وزیر خارجه عربستان به نیابت از وزیر خارجه این کشور این پیام را در دیدار با «چن ویکینگ» سفیر چین در عربستان از وی دریافت کرد.

 

 

خبرگزاری رسمی عربستان اعلام کرد که در این دیدار همچنین روابط دوجانبه و راهکارهای تقویت این روابط و نیز مسائل دارای اهتمام مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

روابط ریاض با چین همچنان تحت تاثیر نفت است. پکن بزرگترین وارد کننده نفت سعودی است به همین خاطر چینی‌ها بزرگترین شریک تجاری عربستان سعودی به حساب می‌آیند. با وجود این سطح از روابط تجاری، اما همکاری استراتژیک اندکی بین این دو وجود دارد . شریک استراتژیک عربستان سعودی همچنان آمریکا است و ریاض تقریباً تمام تسلیحات خودش را از آمریکا، انگلستان و سایر کشورهای غربی خریداری می‌کند. چین اخیرا از زمان روی کارآمدن محمد بن سلمان و سیاست‌های بی پروا او از بسط روابط با ریاض استقبال کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده