عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

ترامپ: بایدن دیوانه است و زوال عقل دارد

ترامپ: بایدن دیوانه است و زوال عقل دارد به گزارش منابع خبری، ترامپ درباره سخنرانی بایدن در فیلادلفیا گفت: «او باید دیوانه باشد یا از زوال عقل رنج می‌برد.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه تنش «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور در آستانه انتخابات درون حزبی ایالات متحده، ترامپ پاسخ «جو بایدن» را داد.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در سخنرانی تند و تیز حمله همه جانبه‌ای را علیه دونالد ترامپ به راه انداخت. بایدن در جریان سخنرانی در «فیلادلفیا» گفت که ترامپ و جمهوریخواهان خطر کنونی آشکار برای دموکراسی آمریکا هستند.

بایدن با توصیه به پرهیز از خشونت گفت: «این دست من و شماست که جلوی حمله به دموکراسی آمریکا را بگیریم. من معتقدم که آمریکا در نقطه عطف قرار دارد.»

بایدن گفت: «هوادران "آمریکا را دوباره عالی کن" وابسته به حزب جمهوریخواه، مصمم هستند که کشور را به عقب برگردانند. عقب‌گرد به آمریکائی که در آن نه حق انتخاب وجود دارد، نه حق حریم خصوصی، نه حق پیشگیری از بارداری.»

ترامپ اخیرا با یک مشکل دیگر روبرو شده و چند روز پیش ماموران اداره تحقیقات فدرال آمریکا، اف.بی.آی، به اقامتگاه دونالد ترامپ مشهور به مار-ئه-لاگو در ایالت فلوریدا یورش برده و بر اساسا گزارشها اسناد و مدارکی «فوق محرمانه» را در آنجا کشف و ضبط کردند. 

این گزارش حاکیست، بر اساس نظرسنجی جدی برگزار شده، سه چهارم رای دهندگان آمریکایی معتقدند که کشورشان در مسیر غلطی حرکت می‌کند.

وبگاه شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نوشت، این پنجمین بار متوالی است که سری نظرسنجی‌های برگزار شده از سوی این شبکه رقمی بالای ۷۰ درصد را در خصوص نارضایتی آمریکایی‌ها از وضعیت کشورشان ثبت می‌کند.

همچنین ۵۸ درصد از افراد شرکت کرده در این نظرسنجی گفتند که به اعتقاد آنها، آمریکا بهترین روزهایش را پشت سر گذاشته است. این بالاترین رقم ثبت شده برای این پرسشی است که از سال ۱۹۹۰ تاکنون دراین سری نظرسنجی‌ها پرسیده شده است. ۶۸ درصد نیز گفتند که معتقدند آمریکا هم اکنون گرفتار رکود اقتصادی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار