پیام مکتوب رئیس جمهور چین به ملک سلمان-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

پیام مکتوب رئیس جمهور چین به ملک سلمان

منابع خبری اعلام کردند که پادشاه عربستان سعودی از رئیس جمهور چین پیام مکتوبی درخصوص گسترش روابط دو کشور دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی روز دوشنبه پیامی کتبی از «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در خصوص روابط دوجانبه بین دو کشور و راه‌های تقویت آن دریافت کرد.

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی اعلام کرد که رئیس جمهور چین حمایت کشورش را از درخواست عربستان برای میزبانی نمایشگاه جهانی اکسپو 2030 در ریاض اعلام کرده است.

 

بر اساس گزارش این خبرگزاری، «ولید بن عبدالکریم الخریجی» معاون وزیر خارجه عربستان به نیابت از وزیر خارجه این کشور این پیام را در دیدار با «چن ویکینگ» سفیر چین در عربستان از وی دریافت کرد.

 

 

خبرگزاری رسمی عربستان اعلام کرد که در این دیدار همچنین روابط دوجانبه و راهکارهای تقویت این روابط و نیز مسائل دارای اهتمام مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

روابط ریاض با چین همچنان تحت تاثیر نفت است. پکن بزرگترین وارد کننده نفت سعودی است به همین خاطر چینی‌ها بزرگترین شریک تجاری عربستان سعودی به حساب می‌آیند. با وجود این سطح از روابط تجاری، اما همکاری استراتژیک اندکی بین این دو وجود دارد . شریک استراتژیک عربستان سعودی همچنان آمریکا است و ریاض تقریباً تمام تسلیحات خودش را از آمریکا، انگلستان و سایر کشورهای غربی خریداری می‌کند. چین اخیرا از زمان روی کارآمدن محمد بن سلمان و سیاست‌های بی پروا او از بسط روابط با ریاض استقبال کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده