مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

واکنش خزعلی به شایعه استعفا

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در واکنش به برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر تقدیم استعفا به رئیس جمهور، گفت: برخی اکانت‌ها جعلی است و متعلق به اینجانب نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ انسیه خزعلی امروز جمعه در حساب کاربری خود در توئیتر نسبت به برخی اکانت‌های جعلی واکنش نشان داد؛ اکانت جعلی خبری مبنی بر استعفای وی داده بود که برخی از رسانه‌ها نیز این خبر را منتشر کرده‌اند.

یکی از این اکانت‌های جعلی امروز در توئیتر خبری را به نقل از انسیه خزعلی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منتشر کرده و نوشته بود: امروز، بعد از حضور در آخرین جلسه معاونت زنان و خانواده در نهاد ریاست جمهوری و ارائه توضیحاتی درباره سفر چندماه پیش پسرم  به خارج، استعفای خود را به ریاست محترم جمهوری تقدیم کردم.

 

واکنش خزعلی به شایعه استعفا

 

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز امروز با انتشار مطلبی در اینستاگرام اعلام کرد: تنها صفحه رسمی معاون امور زنان و خانواده در توییتر با نام کاربری Ensiyehkhazali@  فعال بوده و مناسب است مخاطبان هرگونه اخبار رسمی را از صفحات رسمی ایشان دنبال کنند.

در ادامه این مطلب آمده است: در روزهای اخیر صفحات کاربری جعلی در حال انتشار اخبار دروغ در فضای مجازی هستند که از این طریق تکذیب می شود.

 

 

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیشتر نیز در حساب کاربری خود با بیان اینکه گذشت آن دوران که مسئولانی مثل کوه پشت فرزندان خویش می‌ایستادند و صراحتا از ‌مهاجرت و زندگی آنها در خارج از کشور دفاع می‌کردند، گفت: گرچه فرزندم متاهل و مستقل است اما هرگز قصد مهاجرت نداشته‌ است.

خزعلی اظهار داشت: اما امروز...برخی با ذوق زدگی از مهاجرت فرزند اینجانب گفتند؛ درحالی که سفر موقت کاری وی جهت توسعه و پشتیبانی مجموعه دانش‌بنیانی است که در ایران با تعداد زیادی از دانشجویان کامپیوتر فعال است، خوشبختانه این پروژه کاری رو به اتمام بوده و وی در ماه‌های آینده به کشور باز می‌گردد. ‌/ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار