خسارت ۳ هزار میلیاردی سیلاب مرداد به استان تهران-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

خسارت ۳ هزار میلیاردی سیلاب مرداد به استان تهران

استاندار تهران با اشاره به خسارت ۳ هزار میلیارد تومانی سیلاب مردادماه در استان تهران گفت: بعد از سیلاب تمامی دستگاه‌های اجرایی مسئول پای‌کار آمدند و نمره قابل قبولی گرفتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 11
کد خبر: ۱۵۰۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر  عصر امروز محسن منصوری در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سیل مرداد ماه شهرستان فیروزکوه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در کنترل مشکلات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش زیادی از دستگاه‌ها وظایف و مأموریت‌های محوله را به خوبی اجرا کردند و فرآیند کارهای اجرایی به خوبی پیش رفته است و برخی از دستگاه‌ها نیز که فرآیند اجرا میان مدت و بلند مدت تعریف شده با توجه به لزوم عملیات عمرانی نیاز به زمان بیشتری دارد.

وی با اشاره به لزوم رسیدگی به باغات افزود: در زمینه رسیدگی به باغات به فوریت موضوع تأکید شد و مصوب شد تعداد دستگاه‌ها افزایش یافته و تأمین اعتبار نیز انجام خواهد شد.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به نزدیکی فصل بارندگی گفت: در فیروزکوه تا حداکثر دو ماه آینده بارش جدی خواهیم داشت لذا می‌بایست با همراهی آب منطقه‌ای لایروبی مسیل‌ها و رودخانه‌های اصلی آغاز شود زیرا که بخشی از این مسیل‌ها به‌واسطه سیلاب رسوبات زیادی گرفته که باید رسیدگی و برطرف شود.

منصوری تصریح کرد: در حوزه راهداری اقدامات زیادی انجام شده و موضوعات بحرانی برطرف شده اما در حال حاضر نیز چند اقدام جدی و فوری از جمله اصلاح پل و ابنیه باید مورد توجه و اقدام قرار گیرد.

وی ادامه داد: به شوراها و دهیاران اعلام شده در هر موضوعی که نارسایی وجود دارد و امکانات و ظرفیت‌ها پاسخگو نیست با استفاده از تجهیزات و امکانات اقدام نمایند و تأمین اعتبار آن صورت می‌گیرد.

استاندار تهران با اشاره به اسکان بومیان ابراز داشت: خانوارهایی که مشکل اسکان دارند تا به حال ترجیح دادند که در منزل اقوام ساکن شوند اما تعدادی کانکس نیز در فرمانداری فیروزکوه در نظر گرفته شده که در صورت نیاز در اختیار افراد قرار می‌گیرد و اگر تمایلی به اسکان در کانکس نباشد منزل مناسب رهن می‌شود و در فصل سرد مشکلی نخواهیم داشت.

منصوری با اشاره به پیشگیری از حوادث آینده گفت: در این جلسه تأکید شد که دستگاه‌های مربوطه به دنبال پیشگیری از حوادث آینده و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه باشند.

وی اذعان داشت: نقشه نقاط آسیب‌پذیر و بحران‌خیز استان تهران طراحی و تهیه‌شده و در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفته و به تفکیک از سوی دستگاه‌ها در حال بررسی است و برنامه‌های لازمه طراحی شده اما با محدودیت منابع مالی روبه‌رو هستیم.

منصوری افزود: در سیلاب مردادماه تا به امروز 3 هزار میلیارد تومان خسارت برآورد شده که قابل افزایش است و باید جبران شود اما در اجرای طرح‌های پیشگیرانه نیز منابع بیشتری مورد نیاز است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار