سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

صدور حکم اعدام سارق بزرگراه نیایش

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: پس از برگزاری جلسه دادگاه سارق بزرگراه نیایش، حکم اعدام این فرد صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 12
کد خبر: ۱۵۰۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر علی القاصی‌مهر در شورای عالی مسئولان قضایی به ارائه گزارشی درباره روند رسیدگی‌های قضایی انجام‌شده در مورد برخی پرونده‌های سارقان به عنف و متجاوزان به حقوق عمومی پرداخت.

رسیدگی خارج از نوبت و بدون اغماض به پرونده‌های جرایم خشن

وی با بیان اینکه رسیدگی‌های قضایی نسبت به این قبیل مجرمان، «خارج از نوبت، قاطعانه و بدون اغماض» است، افزود: پرونده سه نفر دیگر از سارقان به عنف که دارای سرقت‌های متعددی بودند با عنوان اتهامی «محاربه» در دادسرای شهریار در حال رسیدگی است و مقرر شده که پرونده این سارقان نیز بعد از ارجاع به دادگاه انقلاب به صورت خارج از نوبت رسیدگی شود.

وقوع یک فقره زورگیری و سرقت از یک زن در ترافیک بزرگراه نیایش و انتشار فیلمی از این سرقت در فضای مجازی، موجب شد تا موضوع رسیدگی در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.  

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ۲۷ مرداد سال جاری از دستگیری این سارق خبر داد و افزود: تحقیقات میدانی کارآگاهان نشان داد، مرد جوان با سوءاستفاده از ترافیک بزرگراه نیایش به خودروی مالباخته نزدیک شده و با خشونت و درگیری تلفن‌ همراه زن جوان را سرقت‌ کرده است.  

سرهنگ کارآگاه ولیپور گودرزی تصریح کرد: کارآگاهان اداره هجدهم در گام نخست، با رصدهای گسترده اطلاعاتی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه متهم در جنوب تهران شدند.  

هفتم شهریور نیز علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: قرار مجرمیت و کیفرخواست سارق مسلح بزرگراه نیایش با اتهام «محاربه» صادر و این پرونده به دادگاه ارسال شد.

دادگاه رسیدگی به اتهامات متهم پرونده خفت گیری اتوبان نیایش ۱۹ شهریور با حضور ۴۰ شاکی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزاری شد.  

صدور حکم پرونده آتش‌سوزی کلینیک سینا اطهر تهران

همچنین رئیس کل دادگستری استان تهران در شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به صدور حکم دادگاه در پرونده آتش‌سوزی کلینیک سینا اطهر تهران گفت: در راستای اجرای دستور برخورد با ترک فعل مقامات و مسئولان، حکم بدوی دادگاه در رابطه با ۳۱ شخصیت حقیقی و حقوقی صادر شده و این حکم در حال ابلاغ است.

به گزارش ایرنا، حادثه آتش‌سوزی و انفجار کلینیک سینا اطهر در خیابان شریعتی تهران تیر ۱۳۹۹ به مرگ ۱۹ نفر و مصدومیت ۱۴ نفر منجر شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار