ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بهترین دارو‌های مقابله با کووید ۱۹

تغییر در دستورالعمل‌ها بر اساس شواهد در حال ظهور است که نشان می‌دهد دارو‌هایی که با اتصال به پروتئین خوشه‌ای کروناویروس کار می‌کنند و از آلوده کردن سلول‌ها به ویروس جلوگیری می‌کنند احتمالاً روی انواع سویه‌های اومیکرون که اکنون در حال گسترش هستند، تأثیری ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر این سازمان همچنین توصیه مشروط برای استفاده از داروی ضد ویروسی رمدسیویر در بیماران مبتلا به کووید شدید را ارائه کرد، در حالی که به طور همزمان استفاده از آن را در بیماران مبتلا به کووید بحرانی که حتی جدی‌تر از کووید شدیدتر است، توصیه نمی‌کند.

این توصیه در پی نتایج پنج کارآزمایی تصادفی‌سازی‌شده روی ۷۶۴۳ بیمار بود که کمتر از ۱۳ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰ بیمار در افراد مبتلا به کووید شدید که رمدسیویر مصرف کرده بودند، را نشان داد. در همین حال، آن‌ها بیش از ۳۴ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰ بیمار در میان افرادی که این دارو را مصرف می‌کردند و مبتلا به کووید بحرانی بودند، را یافتند.

بیماران مبتلا به کووید شدید و بحرانی می‌توانند یک درمان ترکیبی با استفاده از سه دارو برای درمان آرتریت همراه با کورتیکواستروئید‌ها دریافت کنند. این سازمان، تجویز ترکیب مسدودکننده‌های گیرنده IL-۶ توسیلیزوماب یا ساریلوماب و بازدارنده باریسیتینیب را توصیه کرد.

شواهد کارآزمایی با قطعیت بالا حاکی از مزایای بقای بارسیتینیب در ترکیب با کورتیکواستروئید‌ها و مسدودکننده‌های گیرنده IL-۶ بود. این سازمان خاطرنشان کرد، با این حال، قیمت بالای آن‌ها ممکن است نابرابری‌های بهداشتی را بدتر کند.

رهنمود‌های گذشته شامل یک توصیه قوی برای استفاده از nirmatrelvir/ritonavir و یک توصیه مشروط برای molnupiravir برای بیماران پرخطر مبتلا به کووید ۱۹ غیر شدید است.

سازمان جهانی بهداشت استفاده از ایورمکتین و هیدروکسی کلروکین را در بیماران مبتلا به کووید ۱۹، صرف نظر از شدت بیماری، توصیه نمی‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار