فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان

راهپیمایی گسترده یمنی‌ها به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر

راهپیمایی گسترده یمنی‌ها به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر استان صعده یمن، امروز به مناسبت هشتمین سالروز انقلاب 21 سپتامبر، شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در حمایت از این انقلاب است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، امروز (چهارشنبه، 21 سپتامبر)، راهپیمایی گسترده‌ای به مناسبت هفتمین سالگرد انقلاب 21 سپتامبر در استان صعده یمن برگزار شد.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «المسیره»، شهر صعده یمن از صبح امروز شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در بزرگداشت هشتمین سالروز انقلاب ۲۱ سپتامبر است.

 

بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با در دست داشتن پرچم‌های یمن و پرچم‌هایی که روی آن‌ها، شعار جنبش انصارالله یمن درج شده و نیز تصاویر و پلاکاردهایی از «حسین بدرالدین الحوثی» رهبر پیشین جنبش الحوثی و تصاویر «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر کنونی انصارالله یمن، شعارهایی در حمایت از انقلاب و آزادی و محکومیت تجاوز به یمن سر می‌دهند.

 

در طول این راهپیمایی علاوه بر سخنرانی‌ برخی مقامات و شخصیت‌های سیاسی و مدنی و خواندن شعر بر تغییر بنیادینی که انقلاب 21 سپتامبر ایجاد کرد و به قیمومیت آمریکا بر یمن پایان داد و نیز چگونگی نجات کشور از تجزیه تاکید شد و به وضعیت هرج و مرج امنیتی، ترورها، غارت‌ها، گسترش فعالیت گروه‌های تکفیری و فروپاشی دستگاه‌های دولتی قبل از انقلاب و وضعیت امنیت و ثبات پس از انقلاب علی‌رغم تجاوز ائتلاف سعودی اشاره شد.

 

در این سخنرانی ها همچنین از نیروهای مسلح یمن و موفقیت‌ها و دستاوردهای آن در سطوح مختلف تقدیر شد و حاضران در این راهپیمایی بر افزایش پایداری و مقابله با تجاوز آمریکایی - سعودی علیه یمن تا تحقق پیروزی کامل تاکید کردند.

 

در بیانیه راهپیمایی امروز تاکید شد که انقلاب 21 سپتامبر یک جنبش اصیل یمنی است که از سوی مردم یمن حمایت شد و از سوی هیچ کشور خارجی تامین نشد و اقتدار را به یمنی‌ها با شکست توطئه تجزیه و چند اقلیم شدن کشورشان بازگرداند. این انقلاب انگیزه ای برای مردم یمن برای مقابله با تجاوزات و سلطه بیگانگان بود و اقدام بیهوده‌ای که به سمت فروپاشی این کشور پیش می رفت را متوقف کرد.

 

در بخش دیگری از این بیانیه با تاکید بر ضرورت تداوم مقابله با حمله وحشیانه به یمن با روحیه‌ای انقلابی تا آزادی و استقلال وجب به وجب یمن، آمده است که انقلاب یمن به قیمومیت بیگانه پایان داد و دستاوردهایی حاصل کرد که آن را به یکی از افتخارآمیزترین و موفق‌ترین انقلاب‌ها تبدیل کرده است./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار