تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

اوکراین روابط دیپلماتیک خود با ایران را کاهش می‌دهد

اوکراین روابط دیپلماتیک خود با ایران را کاهش می‌دهد وزارت خارجه اوکراین با طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران اعلام کرده است روابطش را با تهران کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، اوکراین روز جمعه اعلام کرد روابط دیپلماتیک با ایران را کاهش و استوارنامه سفیر ایران را نیز باطل خواهد کرد.

 

«اولگ نیکولنکو»، سخنگوی وزارت خارجه اوکراین در توییتر نوشت: «در واکنش به اقدام ایران در عرضه سلاح به روسیه در جنگ علیه اوکراین، امروز ما ابطال اعتبارنامه سفیر ایران در کی‌یف و کاهش قابل‌توجه پرسنل دیپلماتیک سفارت ایران را اعلام کردیم.»

 

اوکراین و ایالات متحده آمریکا، ایران را به ارسال سلاح برای روسیه متهم کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران این ادعاها را رد کرده است.

 

وزارت خارجه اوکراین در بیانیه‌ای مدعی شده است: «عرضه سلاح به روسیه برای جنگ‌افروزی علیه اوکراین اقدامی غیردوستانه است که ضربه‌ای جدی به روابط اوکراین و ایران وارد می‌کند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «در پاسخ به چنین اقدام غیردوستانه‌ای طرف اوکراینی تماس گرفته استورنامه سفیر ایران را باطل کرده و تعداد پرسنل دیپلماتیک سفارت ایران در کی‌یف را به طرز محسوسی کاهش دهد.»

 

خبرگزاری رویترز نوشته این پیام با توجه به عدم حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در کی‌یف تحویل سرپرست سفارت ایران در آن کشور شده است.

 

نخستین بار جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شده بود که ایران در حال ارسال پهپاد به اوکراین است. «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت خارجه ایران در آن زمان در واکنش به ادعاهای سالیوان گفت: «سابقه همکاری های میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در حوزه برخی فناوری های نوین به پیش از آغاز جنگ در اوکراین بر می گردد و در مقطع اخیر هیچ تحول خاصی در این ارتباط رخ نداده است.»

 

وی اضافه کرد: «موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جنگ اوکراین کاملا روشن است و بارها بصورت رسمی اعلام شده است. : ادعای مقام امریکایی در حالی است که امریکا و اروپایی ها سال ها است کشورهای اشغالگر و متجاوز از جمله در منطقه غرب آسیا را به انباری از سلاح های کشنده متنوع خود تبدیل کرده اند که قطعاً بدون این تسلیحات، تداوم بیش از هفت دهه تجاوز، جنایت و اشغالگری صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی ممکن نبود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار