شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق

ادعای وزیر انرژی عربستان در مورد برنامه هسته‌ای ایران

ادعای وزیر انرژی عربستان در مورد برنامه هسته‌ای ایران  عبدالعزیز بن سلمان آل سعود روز دوشنبه با ایراد سخنانی در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از مدیرکل آژانس اتمی خواست تا به نظارت بر فعالیت‌های اتمی ایران در چارچوب توافق‌نامه جامع پادمان ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر درحالی که فعالیت‌های اتمی عربستان سعودی بر اساس یک سیستم منسوخ پادمانی نظارت می‌شود، وزیر انرژی این کشور در اظهاراتی مدعی تهدیدآمیز بودن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران برای صلح و ثبات جهان شد.

وی ادعا کرد که عربستان سعودی از تلاش‌های مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده پادمانی با ایران حمایت می‌کند تا این کشور مطابق با تعهداتش در چارچوب توافقنامه جامع پادمان رفتار کند.
این مقام رژیم سعودی مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران نه تنها صلح و ثبات جهان که نظام عدم توسعه تسلیحات اتمی را نیز تهدید می‌کند.
این درحالیست که علیرغم عضویت عربستان در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی و اجرای توافقنامه جامع پادمان دو جانبه با آژانس، ولی هنوز از تعهد پذیرش بازرسی‌های پادمانی آژانس خودداری می کند و با وجود درخواست‌های مکرر چندین ساله آژانس تعهدات خود را به گونه ای اصلاح نکرده است که اجازه بازرسی به آژانس را بدهد.
اقدام های پنهانی سعودی ها در حوزه هسته ای و عدم اجازه ورود به بازرسان آژانس و همچنین فعالیت های بی ثبات کننده آن در منطقه‌، نگرانی ها درخصوص یک برنامه پنهانی سلاح هسته ای در این کشور را تقویت کرده است.
جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده که دولت‌ها و آژانس انرژی اتمی بایستی برای عربستان سعودی شفاف کنند که بایستی تعهدات مربوطه آژانس را بپذیرد و کاملا شفاف عمل کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار