صفر تا صد عرضه اولیه رانیز؛ از قیمت پایه تا فروش ۳۰ درصدی و زمان و نحوه برگزاری عرضه اولیه رانیز مجوز از سرگیری مجدد پرواز‌های تهران - دبی صادر شد + جزئیات اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به میزان افزایش حقوق؛ نحوه ثبت و پیگیری اعلام شد اختلال بانکی در بانک‌های ملی و صادرات؛ بازگشت دوباره ناپایداری سامانه‌ها بازار میوه ملتهب شد؟ / قیمت جدید گیلاس، آلبالو، هلو، زردآلو و شلیل هزینه پخت هر پرس قیمت نذری چقدر است؟ قیمت بلیط تهران–نجف؛ ۲۱ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان طلا در سراشیبی سقوط/ دلار قدرت‌نمایی کرد/ طلا تا ۳۴۰۰ دلار عقب‌نشینی می‌کند؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول طلا دوباره ریخت / قیمت طلا در بازار جهانی امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۵ سفر به دبی لاکچری شد/ افزایش قیمت بلیت تهران - دبی مبلغ جدید یارانه نقدی و کالابرگ ۱۴۰۵ + دهک بندی جدید و شرایط دریافت کالابرگ و یارانه آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ در بازار آزاد و نمایندگی + جدول قیمت طلا و سکه جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵/ طلا دوباره وارد کانال ۱۵ میلیون تومان می‌شود؟ + جدول اختلال در خدمات آنلاین بانک‌ها بیت‌کوین به زیر ۶۰ هزار دلار سقوط کرد

پیش‌بینی سازمان تجارت جهانی؛ جهان در آستانه رکود

پیش‌بینی سازمان تجارت جهانی؛ جهان در آستانه رکود رئیس سازمان تجارت جهانی با اشاره به جنگ اوکراین و بحران غلات و انرژی در اروپا، پیش‌بینی کرد کشور‌ها وارد رکودی جهانی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۷۷

«نگوزی اکنجو–ایوه‌آلا» رئیس سازمان تجارت جهانی، به خبرگزاری رویترز گفت پیش‌بینی می‌کند میزان تجارت جهانی از آمار کنونی که ۳ درصد هست هم پایین‌تر برود.

این مقام بین‌المللی با اشاره به تداوم درگیری‌های میان روسیه و اوکراین و بحران انرژی و غذا در جهان گفت: «انتظار دارم میزان تجارت جهانی از ۳ درصدی که برای سال جاری (۲۰۲۲) پیش‌بینی شده است، بسیار کمتر اعلام شود. ما اکنون در میانه بازنگری پیش‌بینی‌های خود هستیم، اما روند کنونی چندان امیدوار کننده به نظر نمی‌رسد، زیرا همه شاخص‌ها منفی است.»

سازمان تجارت جهانی در ماه آوریل پیش‌بینی خود را برای رشد تجارت جهانی در سال جاری از ۴.۷ درصد به ۳ درصد کاهش داد و رشد ۳.۴ درصدی را در سال ۲۰۲۳ پیش بینی کرده بود.

در حال حاضر که هفت ماه از آغاز حملات روسیه به اوکراین می‌گذرد، انواع بحران‌ها از جمله بحران غذایی و انرژی در کشور‌های مختلف گزارش شده است. کشور‌های اروپایی که در تلاش بودند تا فشار بر مسکو را افزایش دهند تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کردند که در حال حاضر عواقب آن به خودشان بازگشته و بحران انرژی گریبانشان را گرفته است.

از طرفی رکود اقتصادی ناشی از تحولات اوکراین که به دنبال بحران اقتصادی به دلیل همه‌گیری کرونا در اروپا و کشور‌های غربی موج می‌زند نیز تیتر بسیاری از اخبار است.

به طور مثال، جدیدترین گزارش اقتصادی نشان می‌دهد آلمان در بدترین بحران اقتصادی پنجاه سال گذشته قرار دارد و «کاهش شدید قدرت خرید، افزایش میزان تورم و بالا رفتن بهای انرژی» خطر رکود اقتصادی را ایجاد می‌کند.

منابع خبری روز گذشته هم اعلام کردند ارزش پوند انگلیس در برابر دلار آمریکا به پایین‌ترین میزان خود در پنجاه سال گذشته سقوط کرد و این پس از آن اتفاق افتاد که دولت تازه کار «لیز تراس» نخست‌وزیر انگلیس، با رونمایی از لایحه‌ی کوچک بودجه (مینی بودجه)، امواج تکان دهنده‌ای را به بازار‌های این کشور فرستاد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار