بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند

فراجا خبر داد: پاکسازی حومه مدارس از وجود فروشندگان مواد مخدر

فراجا خبر داد: پاکسازی حومه مدارس از وجود فروشندگان مواد مخدر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: پاک سازی محیط‌های آموزشی از مظاهر اعتیاد، مسئولیتی ملی و همگانی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مجید کریمی به اجرای طرح پاک سازی و کنترل محسوس و نامحسوس اطراف مدارس در راستای مقابله با فروشندگان موادمخدر در آستانه بازگشایی مدارس، اشاره کرد و گفت: طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، در شعاع ۵۰۰ متری اطراف مراکز آموزشی و تحصیلی با جدیت و با بهره گیری از تمام ظرفیت‌های بالقوه موجود در تمام استان‌های کشور در حال اجراست.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا افزود: یکی از اقدامات تاثیرگذار و قابل توجه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در سال‌های گذشته و قبل از شرایط کرونایی کشور همزمان با آغاز سال تحصیلی، اجرای طرح‌های ویژه پاک سازی پیرامون محیط‌های آموزشی به ویژه مدارس از عناصر توزیع کننده مواد مخدر از طریق راه اندازی واحد‌های گشتی و یگان‌های ضربت مبارزه با مواد مخدر در سراسر کشور است و این اقدام در سال تحصیلی جدید و با حضوری شدن مدارس، به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه‌های پلیس همچون سنوات گذشته در حال اجراست.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پیش از اجرای طرح‌های پاک سازی اقدام به شناسایی مدارس واقع در نقاط آلوده و حاشیه نشین کرده‌اند، گفت: برای مثال مدارسی که در مجاورت مناطقی که معتادان متجاهر در آن حضور دارند یا مدارس واقع در مناطق حاشیه نشین که درگذشته مواردی از حضور معتادان در آن گزارش شده یا خرده فروشان موادمخدر در آن فعالیت کرده‌اند، تحت رصد و پوشش انتظامی پلیس قرار گرفته است و پلیس با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در این نقاط برخورد می‌کند.

سردار کریمی به ضرورت پیشگیری از گرایش دانش آموزان به سمت اعتیاد و مصرف مواد مخدر اشاره و تصریح کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر برای تمامی مدارس سراسر کشور به ویژه مدارس واقع در مناطق آلوده اقدامات آموزشی ویژه را در دستور کار خود قرار داده است و از طریق انجام اقدامات فرهنگی با همراهی معلمان پرورشی، مشاوران، گروه‌های هنری و... اقدام به فرهنگ سازی در حوزه مبارزه با مواد مخدر و ارتقاء توانایی‌هایی نظیر فراگیری مهارت‌های "نه" گفتن و "تاب آوری" در بین دانش آموزان کرده است.

وی با تاکید بر اینکه برخورد با معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر جزو دغدغه‌ها و اولویت‌های پلیس است، تصریح کرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری کرده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار