وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

وضعیت فرانسه بحرانی شد/ پلیس اعتصاب کرد

پلیس فرانسه اعلام کرد در اعتراض به سیاست های ناعادلانه مکرون فردا تمام مراکز پلیس تعطیل است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 18
کد خبر: ۱۵۲۶
به گزارس راهبرد معاصر؛ پلیس فرانسه اعلام کرد در اعتراض به سیاست‌های ناعادلانه دولت امانوئل مکرون روز چهارشنبه (۱۹ دسامبر) تمامی کمیساریا‌ها و مراکز پلیس در سراسر این کشور بلوکه و تعطیل خواهد بود.

سندیکای پلیس (آلیانس) با اعلام «وضعیت اضطراری» نیرو‌های امنیتی و پلیس، از یک فرسایش روانی و تحلیل قوا در بین این نیرو‌ها خبر داد.

این سندیکا به تلویزیون LCI فرانسه گفت، باید دولت یک برنامه فوری برای نیرو‌های پلیس داشته باشد در غیر اینصورت این نیرو‌ها نمی‌توانند خطرات تروریستی و ... را در جشن‌های پایان سال دفع کنند.

وزیر کشور فرانسه نیز که این روز‌ها به دلیل اعتراضات سراسری جنبش ضدسرمایه داری به شدت تحت فشار افکار عمومی است، فورا در پیامی توئیتری اعلام کرد: «سه شنبه شب با نمایندگان پلیس ناسیونال جلسه برگزار می‌کند و قطعا پاسخ‌های ملموسی به نیرو‌های امنیتی کشورمان خواهیم داد.»

در پی ۵ هفته اعتراضات جنبش ضد سرمایه داری در فرانسه در تظاهرات گسترده علیه سیاست‌های دولت مکرون، از طرفی رفتار خشونت آمیز نیرو‌های پلیس و از طرف دیگر تحلیل شدید قوای پلیس، این نیرو‌ها تحت تاثیر جسمی و روانی سختی قرار داده است.

سندیکای پلیس اعلام کرد دولت ۳۲ میلیون ساعت اضافه کاری نیرو‌های پلیس را پرداخت نکرده است. در این شرایط و در طول ۵ هفته اعتراضات فعالان جنبش ضدسرمایه داری به سیاست‌های دولت فرانسه شنیده شده که پلیس این کشور درصدد پیوستن به این اعتراضات و دست کشیدن از سرکوب مردم است.

در این سی و سه روز از به راه افتادن این جنبش و ناآرامی‌های شدید در فرانسه تاکنون ۸ نفر کشته و بیش از ۷۰۰۰ نفر زخمی و یا بازداشت شده اند. تعدادی از زخمی‌ها از میان نیرو‌های پلیس هستند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار