آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

قطع عرضه گاز طبیعی گازپروم به ایتالیا

شرکت انرژی اِنی ایتالیا روز شنبه اعلام کرد که جریان گاز وارداتی از شرکت گازپروم روسیه از اول اکتبر (۹ مهر ماه) قطع شده و به همراه این شرکت برای حل مشکل قطع جریان گاز، تلاش می کند
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری رویترز؛ انی به عنوان بزرگ ترین وارد کننده گاز از روسیه در ایتالیا در تارنمای رسمی خود اعلام کرد که عرضه گاز روسیه از مسیر تارویسیو قطع شده است.

مسکو از هنگام آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفندماه) با چند کشور اروپایی مانند آلمان بر سر عرضه گاز طبیعی درگیری دارد.

روسیه با رد چند باره ادعای اتحادیه اروپا در باره سوء استفاده از جریان گاز مورد نیاز اروپا برای تولید انرژی به عنوان سلاح اقتصادی، پیامدهای تحریم های غرب را علت اصلی اختلال در صادرات و عرضه گاز می داند.
گازپروم در بیانیه ای در تلگرام اعلام کردکه این مشکل ناشی از تغییر مقررات در اتریش است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس؛ «ماتئو سالوینی» رهبر حزب راست‌گرای ایتالیا در تظاهرات روز گذشته کشاورزان در اعتراض به تاثیر قیمت بالای انرژی، از آلمان و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا به دلیل خودداری از همکاری با یکدیگر برای حل بحران انرژی و در مقابل، تلاش برای حفظ منافع خود انتقاد کرد.

سالوینی که حزبش بخشی از ائتلاف راست گرا به ریاست جیورجیا ملونی از حزب راست افراطی «برادران ایتالیا» است، گفت: اتحادیه اروپا در این روزها و هفته ها بیش از همه به نفع خود کار کرده است. اسپانیایی ها از منافع خود حفاظت می کنند، فرانسوی ها به دنبال حفاظت از منافع خود هستند.

این ائتلاف که شامل حزب «فورسا» به ریاست «سیلیویو برلوسکونی» است، انتظار می رود دولت آتی ایتالیا را در هفته های آینده تشکیل دهد.

سالوینی با انتقاد از طرح ۲۰۰ میلیارد یورویی (۱۹۵ میلیارد دلاری) آلمان برای کمک به صنایع و مصرف کنندگان گفت آلمان که ما انتظار داشتیم پاسخی برای کمک به رفع این بحران داشته باشد منتظر اروپا نماند و ۲۰۰ میلیارد یورو برای کمک به کاهش هزینه های انرژی برای مصرف کنندگان این کشور اختصاص داد.

ایتالیا از سال گذشته برای کاهش هزینه های فزاینده انرژی برای خانوارها و صنایع حدود ۶۰ میلیارد یورو هزینه کرده است.

«ماریو دراگی» نخست وزیر مستعفی ایتالیا به بهانه بالا بودن سطح بدهی های کشورش، از استقراض بیشتر برای تامین منابع بسته کمک بیشتر خودداری کرده است. ایتالیا در مقابل خواستار تعیین سقف قیمی برای گاز طبیعی روسیه است اما نتوانسته همه کشورهای اتحادیه اروپا را در این زمینه متقاعد کند.

آلمان نگران این است که قطع کامل گاز روسیه صنایع این کشور را فلج کند و فرانسه نیز سقف قیمتی خود را تعیین کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر