قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

۴۲ رشته جدید در دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گفته رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این دانشگاه ۴۲ رشته و ۱۲۵ برنامه درسی جدید ایجاد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر حسین بلندی گفت: این دانشگاه تلاش دارد تا در یک دوره ۲ ساله به عنوان تربیت تکنیسین، افرادی را تربیت نماید که پس از فارغ التحصیلی مستقیم به سوی بازار کار رفته و نیاز‌های بازار را برطرف کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برنامه‌های تدوین شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی باتوجه به نیاز‌های صنعت و با همکاری همان صنعت تدوین شده و دانشجو پس از گذراندن دوره آموزش‌های نظری و عملی می‌تواند وارد شغل مورد نظر شده و یا حتی خود اقدام به تأسیس شرکت کرده و کارآفرین آن حوزه شود.

بلندی همچنین درخصوص مقاطع تحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: ما فعلاً در حالت ۲ به علاوه ۲ کار می‌کنیم، این روش در دنیا مرسوم هست یعنی تربیت تکنیسن در اولویت بوده و نهایتاً درصد کمتری از دانشجویان به مقاطع تحصیلی بالاتر می‌روند.

او همچنین در ادامه آمار و اطلاعاتی در خصوص رشته‌های جدید و شرایط فعلی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارائه داد و افزود: در دوره کوتاه مدیریت جدید دانشگاه، به ۴۲ رشته جدید در بخش‌های پیشرفته صنعت پرداخته شده و ۱۲۵ برنامه درسی جدید ایجاد شده است استقبال بیش از ظرفیت متقاضیان شرکت در این دوره‌ها نشانگر حرکت صحیح دانشگاه در این مسیر بوده است.

وی ادامه داد: در تمامی دنیا ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت‌های آموزشی دانش بنیان‌ها مربوط به نخبگان است و بقیه ظرفیت موجود در اختیار تکنیسین هاست که ما در ایران از آن محروم هستیم. دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش می‌کند تا به جبران این نقیصه بصورت جدی بپردازد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار