حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

یمن: بنادر و فرودگاه‌های متجاوزان در تیررس ما قرار دارد

شورای عالی سیاسی یمن یکشنبه شب در بیانیه‌ای با هشدار به کشورهای متجاوز اعلام کرد که نیروهای ما، بنادر و فرودگاه‌ها و شرکت‌های نفتی متجاوزان را در تیررس خود قرار خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر از المیادین، این شورا اعلام کرد در صورتی که تجاوزگری و محاصره یمن ادامه یابد، نیروهای مسلح ما دست بسته نخواهند بود.

شورای عالی سیاسی یمن از کشورهای متجاوز خواست که تجاوزگری و محاصره خود را به صورت فوری پایان دهند.

شورای عالی سیاسی یمن همچنین به شرکت‌های دریانوردی خواست، برای در امان ماندن از خطر، از حرکت به سوی شرکت‌های نفتی کشورهای متجاوز خودداری کنند.

شورای عالی سیاسی یمن در پایان اعلام کرد: ملت یمن اطمینان داشته باشند که نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی ما توانایی دفاع از کشور، بازگرداندن حقوق آن را دارند.

این بیانیه درحالی منتشر می‌شود که آتش‌بس در یمن که پایان یافته، تمدید نشده است.

محمد عبدالسلام رئیس هیات مذاکره کننده یمن اخبار برخی رسانه ها درباره تمدید آتش بس را نادرست خواند.

هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ائتلاف سعودی به دنبال صلح در یمن نیست.

در بیانیه هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی آمده است: یمن در مدت آتش‌بس در قبال نقض‌های مکرر خویشتنداری کرد تا فرصت بیشتری به تلاش‌های سازمان ملل و سایر کشورهای برادر بدهد.

هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی اضافه کرده است: با گذشت ۶ ماه از این آتش‌بس، هیچ جدیتی برای حل مسائل انسان دوستانه مشاهده نکردیم و متأسفانه مشخص شد که کشورهای متجاوز پس از اینکه تمامی کارت‌های خود را از دست دادند، دیگر راهی جز هدف قرار دادن معیشت ملت یمن نداشتند و آن را راحت ترین ابزار برای به زانو درآوردن ملت دیدند.

آتش بس یمن که بارها از سوی ائتلاف متجاوز سعودی نقض شده است به دنبال رایزنی‌های سازمان ملل متحد پیش از این یک بار تمدید شده بود. تمدید ۲ ماهه این آتش بس ۱۱ مرداد ماه به پایان رسید که مجددا تمدید شد و امروز ۱۰ مهر پایان خواهد یافت.

پیشتر «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفته بود که آتش‌بس یمن با نقض مکرر آن توسط ائتلاف سعودی تقریبا از بین رفته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار