4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی

یک وبگاه فلسطینی وابسته به حماس در گزارشی پیرامون انتخابات ماه سپتامبر در فلسطین اشغالی چهار سناریو پیش‌بینی و آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تشکیل کابینه ناکام ماند اکنون نگاه‌ها به انتخابات «کنست» (پارلمان) رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر (شهریور) دوخته شده است؛ بویژه اینکه «ایهود باراک» نخست‌وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی با ایجاد حزبی سیاسی اعلام کرده قصد کنار زدن نتانیاهو را دارد.


وبگاه خبری «الرساله» نزدیک به حماس در گزارشی چهار سناریو برای انتخابات آینده رژیم صهیونیستی مطرح کرد:

اول: پیروزی حزب لیکود و نتانیاهو؛ سناریویی که با توجه به جانبداری اسرائیلی‌ها از احزاب راستگرا و راستگرای افراطی پیش‌بینی می‌شود، محتمل‌تر باشد. همان احزابی که در دهه اخیر کنترل کنست را در دست داشته‌اند، بویژه شخص نتانیاهو که سال‌هاست دولت را به دست گرفته، البته قبل از اینکه در آوریل ۲۰۱۹ در تشکیل دولت ناکام ماند.


دوم: پیروزی لیکود به همراه ائتلاف «آبی سفید» و بدون نتانیاهو. با توجه به پرونده‌های فساد نتانیاهو و خصومت شدیدی که برخی احزاب و شخصیت‌ها با وی دارند، او به باری برای لیکود تبدیل شده و ممکن است این حزب، نتانیاهو را کنار بگذارد و برای تشکیل دولت با ائتلاف آبی‌سفید ائتلاف کند.

سوم: پیروزی ائتلاف آبی‌سفید و تشکیل دولت راستگرای میانه‌رو. در این صورت دولت مذکور خطرناک‌تر خواهد بود زیرا اشتهای تشکیلات خودگردان برای بازگشت به مذاکرات (سازش) به بهانه میانه‌رو بدون دولت جدید اسرائیل را باز می‌کند و این بهانه‌ای است که سران تشکیلات مدت‌هاست منتظر آن هستند.


چهارم: بازگشت ایهود باراک (وزیر جنگ پیشین) برای تشکیل ائتلافی قدرتمند از میانه‌روها و چپ‌گراها. در صورتی که ایهود باراک بتواند نتایج خوبی کسب کند او غافلگیری انتخابات آینده خواهد بود.

پنجشنبه هفته گذشته، ایهود باراک اعلام کرد که قصد دارد به عرصه سیاسی بازگشته و برای شرکت در انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی، حزب جدید تاسیس می‌کند.


این مقام پیشین صهیونیست همچنین خبر داد که در حال تاسیس حزب جدیدی است و سعی می‌کند تا ضمن همکاری با دیگر احزاب اپوزیسیون اسرائیل، ائتلاف بزرگی را تشکیل دهد که بتواند اکثریت کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را به‌دست بیاورد.

در پی پایان فرصت ۴۲ روزه نتانیاهو برای تشکیل کابینه ائتلافی بعد از پیروزی حزب لیکود در انتخابات سراسری ۹ آوریل در فلسطین اشغالی (بیستم فروردین)، کنست ضمن رای دادن به انحلال خود، مقرر کرد که در تاریخ ۲۶ شهریور (۱۷ سپتامبر) انتخابات مجدد برگزار شود

منبع : فارس

ارسال نظر