وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هند: تجارت با ایران را متوقف نمی‌کنیم

وزیر امور خارجه هند چهارشنبه تأکید کرده روابط کشورش با ایران را متوقف نخواهد کرد و آن را تحت تأثیر «یک کشور ثالث» قرار نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، دولت هند روز چهارشنبه علی‌رغم فشارها و هشدارهای دولت آمریکا بار دیگر تأکید کرده برنامه‌ای برای توقف تجارت با ایران ندارد و روابط دو کشور تحت تأثیر «یک کشور ثالث» قرار نخواهد گرفت.

 

«سوبرامانیام جیشنکار» وزیر خارجه هند به سوالی درباره اینکه آیا دولت هند برنامه‌ای برای قطع تجارت با ایران دارد پاسخ منفی داد. او در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا هند را برای قطع روابط تجاری با ایران تحت فشار قرار داده است گفت: «روابط دوجانبه هند با ایران مستقل است و تحت تأثیر روابط هند با هیچ کشور ثالث قرار نمی‌گیرد.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا چند روز پیش در حاشیه نشست گروه ۲۰ در ژاپن با نخست‌وزیر هند دیدار و درباره مسائل مختلف از جمله ایران با او رایزنی کرد.

منابع خبری گزارش دادند نخست‌وزیر هند در این دیدار بر نگرانی‌های کشورش برای تأمین انرژی تأکید کرده، اما در پایان دو طرف توافق کرده‌اند تماس‌ها در خصوص ایران را ادامه دهند.

هند از جمله مهمترین کشورهای آسیایی است که از ایران انرژی وارد می‌کند و برای تامین بخشی از نیازهای خود در بخش انرژی به جمهوری اسلامی ایران وابسته است. این کشور دومین خریدار بزرگ نفت ایران به شمار می‌‌‌آید، اما به خاطر تحریم‌های آمریکا اخیراً واردات نفت خود از ایران را کاهش داده است.

تحریم‌های یکجانبه دولت آمریکا علیه ایران از آبان‌ماه سال گذشته، در پی خروج این کشور از توافق هسته‌ای برجام که یک توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد است از سر گرفته شده است.

دولت آمریکا ادعا کرده قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند، اما مقام‌های جمهوری اسلامی ایران گفته‌اند با این سیاست مقابله خواهند کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار