عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

وال استریت ژورنال:امارات و عربستان دچار شکاف و اختلاف شده‌اند

وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد امارات و عربستان بیش از پیش در چند جبهه دچار شکاف و اختلاف شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر شکاف و دودستگی بین امارات و عربستان درباره سرمایه گذاری خارجی، نفت و جنگ در یمن در حال افزایش است.

روزنامه وال استریت ژورنال با انتشار مقاله‌ای در این باره تاکید کرد غیبت محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در نشست سران خاورمیانه در ابوظبی، به منزله شاخص مهمی برای دودستگی بین عربستان و امارات است.

این روزنامه افزود: بین امارات و اعضای ائتلاف و در راس آن‌ها عربستان درباره پمپاژ و وارد کردن نفت خام بیشتر به بازار‌ها با هدف افزایش درآمد‌های نفتی آن، اختلافاتی وجود دارد. این در حالی است که با توجه به توافق اوپک پلاس، امکان این کار وجود ندارد.

براساس گزارش این رسانه آمریکایی اکنون مقامات اماراتی می‌گویند که ابوظبی در حال بحث درباره خروج از اوپک است، تصمیمی که این کارتل نفتی را متزلزل می‌کند و قدرت آن را در بازار‌های جهانی نفت تضعیف می‌کند.

اماراتی‌ها در اکتبر گذشته با سعودی‌ها دچار اختلاف در اوپک شدند. زمانی که اوپک پلاس - گروهی متشکل از ۱۳ کشور اوپک و ۱۰ کشور غیراوپک، از جمله روسیه - تصمیم گرفت تولید نفت خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند تا از ریزش قیمت‌ نفت جلوگیری کند.

پیش از این نیز عبد الباری عطوان تحلیلگر سرشناس عرب در گزارشی تایید کرد نشست اضطراری ابوظبی که با حضور سران چهار کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس و سران مصر و اردن برگزار شد و سران سعودی و کویت از شرکت در آن خودداری کردند، نشان داد روابط کشورهای عربی دچار اختلال شده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده