ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

تاکید «آیت الله رئیسی» بر تداوم برگزاری نشست‌های مشترک ایران و تاجیکستان

تاکید «آیت الله رئیسی» بر تداوم برگزاری نشست‌های مشترک ایران و تاجیکستان رئیس جمهور ایران با ارسال پیامی به همتای تاجیک خود گفت: امیدوارم با تداوم دیدارهای مقامات دو کشور و برگزاری نشست‌های مشترک، شاهد مرحله جدیدی از همکاری‌ها با هدف تامین منافع متقابل و تقویت صلح و ثبات منطقه باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران در پیامی فرار رسیدن سالروز تولد «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان را تبریک گفت.

 

بر اساس گزارش دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری تاجیکستان، در پیام رئیس جمهور ایران آمده است:

سلام علیکم

فرا رسیدن سالروز تولد جناب عالی را صمیمانه تبریک می‌گویم.

روابط دوستانه و برادرانه دو کشور در سایه پیوند‌های عمیق فرهنگی، تاریخی، تمدنی و زبانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان روند بسیار خوبی را تجربه کرده است. امیدوارم با تداوم دیدارهای مقامات دو کشور و برگزاری نشست‌های مشترک، شاهد مرحله جدیدی از همکاری‌ها با هدف تامین منافع متقابل و تقویت صلح و ثبات منطقه باشیم.

 

از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت آن جناب و بهروزی و سرافرازی مردم جمهوری تاجیکستان را مسئلت دارم.

 

تاکنون روسای جمهور سایر کشورهای خارجی از جمله، روسیه، چین، ازبکستان، قزاقستان، ترکمنستان، بلاروس، آذربایجان، ترکیه این مناسبت را به رئیس جمهور تاجیکستان تبریک گفتند.

 

بنابر سخنان «عبدالفتاح شریف‌زاده» سخنگوی رئیس جمهور تاجیکستان، رحمان هفتادمین سالگرد خود را در محفل فرزندان و اقوام جشن خواهد گرفت.

 

به گفته وی، امروز برای رئیس جمهور تاجیکستان یک روز کاری عادی است و هیچ برنامه‌ای در کشور به مناسبت تولد وی در نظر گرفته نشده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده