عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

گاف شبکه سعودی/ جازدن شهید الحشدالشعبی به عنوان کشته‌ اغتشاشات ایران

 طی روزهای اخیر شبکه‌های سعودی العربیة و الحدث به طور گسترده و هدفمندی به پوشش اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر ایران پرداخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر شبکه الحدث سعودی درباره این اغتشاشات دروغ جدیدی منتشر و تصویری را از یک فرد پخش کرد و مدعی شد که این فرد، یک بازداشتی در اهواز بوده است که در زندانهای ایران، فوت شده است.

پایگاه خبری المسله عراق گزارش داد، تصویری که الحدث از این فرد منتشر کرد، برادر «علاء الحیدری» یکی از از نمایندگان عراق است. این فرد، یکی از شهدای سازمان الحشد الشعبی است که در سال ۲۰۱۴ در سامراء به شهادت رسیده بود.

علاء الحیدری هم در واکنش به این دروغ‌پراکنی الحدث در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت: شبکه الحدث باید از روش فریب و دروغ رسانه‌ای برای ضربه زدن به فرماندهان الحشد و شهدای آن دست بردارد.

 

این نماینده عراق تأکید کرد: از نظر حقوقی، از شبکه الحدث شکایت می‌کنم تا جلوی این روش خطرناک را بگیرم.  این شبکه با انتشار یک گزارش عجیب، از وفات عماد الحیدری برادر من، در زندانهای ایران سخن گفته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: عماد الحیدری، برادر من، یکی از شهدای الحشد الشعبی است که در سال ۲۰۱۴ در دفاع از میهن و مقدسات به شهادت رسید.

در همین ارتباط،  در یکی از این برنامه‌های الحدث که دوم مهر ماه جاری پش شد، مجری سعودی با آب و تاب فراوان مدعی شد که ناآرامی‌ها ۵۰ استان ایران را از ۵۱ استان این کشور در برگرفته است.

طبق تقسیمات سیاسی کشور، تعداد استان‌های ایران در سال ۱۴۰۱ تغییراتی نداشته و ایران همچنان 31 استان دارد.

شبکه‌های خبری العربیه، الحدث و اسکای نیوز طی روزهای اخیر برنامه‌های ویژه‌ای برای پوشش اغتشاشات در ایران داشته‌اند.

اغراق‌نمایی و انحراف واقعیت‌های اغتشاشات در ایران از مهمترین حربه‌های این شبکه‌ها در پوشش رویدادهای اخیر ایران بوده است./فارس

ارسال نظر