ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ارمنستان: به راه‌ حل‌ امنیتی کوتاه مدت نیاز داریم

ارمنستان: به راه‌ حل‌ امنیتی کوتاه مدت نیاز داریم رئیس پارلمان ارمنستان روز دوشنبه در شهر «مسکو» پایتخت روسیه با «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری ارمنستانی «حتگ» «آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنستان که برای سفری سه روزه وارد مسکو شده است، گفت که «سازمان پیمان امنیت جمعی» در واکنش مناسب به حملات ماه گذشته جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان شکست خورد.

سیمونیان به ولودین گفت: «ارمنستان برای راه حل‌های امنیتی بلندمدت وقت ندارد.»

سیمونیان ابراز امیدواری کرد که پیشنهادات اخیر سازمان پیمان امنیت جمعی به کاهش تنش و ایجاد ثبات در قفقاز جنوبی کمک کند.

مسائل مربوط به ارامنه مقیم در روسیه و تردد اخیر شهروندان روس به ارمنستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سازمان پیمان امنیت جمعی که مقر آن در مسکو قرار دارد، با انتشار بیانیه‌ای «توسل به زور» در مناطق مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان را محکوم کرد.

این سازمان اعلام کرد که کار بر روی استفاده از ساز و کارهای سازمان پیمان امنیت جمعی برای حل و فصل وضعیت در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان سازماندهی شده است.

سازمان پیمان امنیت جمعی افزود: «استفاده از زور در مرز ارمنستان و آذربایجان غیرقابل قبول است، باید از روش‌ها و توافقات سیاسی و دیپلماتیک استفاده شود.»

واکنش این سازمان در شرایطی انجام شده که ارمنستان رسما خواستار کمک روسیه، سازمان پیمان امنیت جمعی و شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با جمهوری آذربایجان شده بود.

کشورهای ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و تاجیکستان اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی هستند.در سال ۲۰۰۲، شورای امنیت جمعی در جلسه‌ای در مسکو تصمیم گرفت که سازوکارها و ساختارهای همکاری بین کشورهای عضو معاهده امنیت جمعی را به یک سازمان بین المللی منطقه «سازمان پیمان امنیت جمعی» تبدیل کند و به آن وضعیت مناسب بدهد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان علی رغم تمام اقدامات انجام شده هنوز به صلح نهایی نرسیده اند و دو کشور تقریبا هر هفته باهم تنش و درگیری مرزی دارند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار