افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

شهردار تهران: دشمنان از ایران قوی می‌ترسند

شهردار تهران: دشمنان از ایران قوی می‌ترسند شهردار تهران با اشاره به اینکه دشمنان از ایران قوی می‌ترسند، گفت: توجه به فرامین رهبری باید چراغ راه‌ مان باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم ترحیم و یادبود شهید جانباز محمد سرتیپی که در مسجد کربلا در منطقه ۳ برگزار شد، اظهار‌کرد: این مجالس باید کمک کند که تنبه، بیداری و آگاهی ما افزایش پیدا کند و بیشتر با وظایف و تکالیف‌مان آشنا شویم.

وی افزود: خداوند در قرآن فرمود که همه انسان‌ها در دنیا مورد امتحان و ابتلا قرار می گیرند و این امتحان برای آن است که راستگو و دروغگو از هم مشخص شوند لذا این سنت الهی برای ما یادآور این است که ما نیز در کانون ابتلا و امتحان قرار داریم.

زاکانی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس از افرادی که می توانستند در دفاع مقدس شرکت کنند کمتر از ۱۰ درصد لبیک گفتند و بیش از ۹۰ درصد افراد در آن شرکت نکردند که حاج محمد سرتیپی از کسانی بود که در دفاع مقدس شرکت و کارهای سختی را در آن عهده دار شد.

شهردار تهران با بیان اینکه باید این مجلس و شرایط پیرامونی آن را اسباب تنبه و بیداری خودمان قرار دهیم، اضافه کرد: حضرت علی (ع)در نهج البلاغه می فرماید کسانی که با ما پیوستگی اعتقادی دارند و حتی در آینده به دنیا می آیند با ما هستند، بنابراین از این جهت، این پیوستگی اعتقادی ما را از اطمینان فوق العاده بالایی برخوردار می کند، این پیوستگی اعتقادی عملی است که ما را در همه اعمالی که جبهه حق در طول تاریخ انجام داد، شریک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز میراث بزرگ کشور، انقلاب، اسلام، رهبری و مردم به دست ما سپرده شده و باید امانت داری کنیم، عنوان کرد: همه زیاده خواهان‌ در مقابل انقلاب ایستادند چرا که انقلاب آرمان های بلندی از جمله آزادی، استقلال، تحقق عدالت، معنویت و پیشرفت را مطرح کرد و ملت ما ۴۳ سال بر مدار لبیک با امام (ره) و پس از آن با مقام معظم رهبری ایستادگی کردند لذا عده ای نمی‌خواهند شعارهای انقلاب تبدیل به یک کشور الگو شود؛ چرا که ایجاد چنین کشوری الگو، مقدمه نابودی ایادی استکبار است بنابراین هم باید پیوستگی اعتقادی را محکم نگه داریم و هم امانت دار باشیم.

زاکانی با اشاره به اغتشاشات اخیر کشور بیان کرد: ساماندهی و سازماندهی پشت این آشوب‌ها است، نه اینکه در کشور مشکل نداریم، امروز بسیاری از مردم ما در مضیقه اقتصادی هستند اما واقع امر، علت العلل این مشکلات معلوم است، هر موقع به اسلام عمل کردیم موفق شدیم و هر زمان که به اسلام عمل نکردیم موفق نبودیم، هر موقع از امام (ره)و رهبری معظم تبعیت کردیم موفق شدیم و هر جا که تبعیت نکردیم شکست خوردیم، هر جا که نوکری مردم را پیشه کردیم موفق شدیم و آنجایی که برای خودمان و اطرافیان مان خواستیم شکست خوردیم، اشکال کار از جایی است که بسیاری از مسوولان مان این سه ویژگی را رعایت نکردند.

شهردار تهران در پایان با بیان اینکه امروز میراث بزرگی داریم و دشمنان از ایران قوی می‌ترسند، خاطرنشان کرد: آینده، بسیار درخشان است اما آنچه که امروز مورد ابتلای آن قرار داریم یک آزمون و امتحان دیگری برای ما است. باید هوشیار باشیم، وظیفه خود را بدانیم و دوست و دشمن خود را بشناسیم. توجه به فرامین رهبری، خاستگاه شهیدان، راه طی شده و ابعاد آن می تواند در ادامه مسیر موثر باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار