صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

سقوط ۵۰ درصدی سود سهام خودروسازان

سقوط ۵۰ درصدی سود سهام خودروسازان سهام خودروسازان فورد موتور و جنرال موتورز روز دوشنبه (۱۰ اکتبر) با کاهش چشم‌انداز این صنعت و حداقل دو تحلیلگر وال‌استریت که پیش‌بینی کردند درآمد سال آینده به شدت کاهش خواهد یافت، سقوط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، تحلیلگران گروه UBS به رهبری پاتریک هومل در یادداشتی نوشتند که سود شرکت‌های خودروسازی آمریکایی و اروپایی در سال آینده به نصف کاهش می‌یابد زیرا کاهش تقاضا منجر به عرضه بیش از حد خودرو می‌شود. در همین حال، جوزف اسپاک، تحلیلگر بازارهای سرمایه RBC گفت که برآوردهای سال ۲۰۲۳ برای این بخش باید از نظر مادی کمتر باشد.

سهام فورد ۶.۹ درصد سقوط کرد و ۱۱.۳۶ دلار بسته شد، در حالی که سهام جنرال موتورز با ۳.۹ درصد کاهش به ۳۲.۲۹ دلار آمریکا رسید. این کاهش به سال سختی برای این دو خودروساز اضافه می‌کند که سهام آنها تا کنون بیش از ۴۵ درصد سقوط کرده است زیرا سرمایه‌گذاران نگران بسیاری از چالش‌های صنعت از جمله کمبود زنجیره تامین، افزایش هزینه‌ها و مصرف‌کننده با کمبود نقدینگی هستند.

تحلیلگران می‌گویند که از بین‌رفتن تقاضا دیگر یک خطر مبهم نیست، بلکه به واقعیت تبدیل شده است. آنها رتبه‌بندی سهام خود در فولکس واگن، جنرال موتورز و رنو را به خنثی کاهش دادند و فورد موتور را برای فروش کاهش دادند. تحلیلگران افزودند، انبوهی از خودروها در سه ماه آینده شروع به ظهور می‌کنند.

برای سازنده خودروهای الکتریکی تسلا، که تحویل سه ماهه سوم آن با انتظارات مطابقت نداشت، تحلیلگران UBS و RBC به نکته خوش‌خیم‌تری دست یافتند. با این حال، روند تقاضا برای تسلا نیز یک مورد کلیدی خواهد بود.

به گفته تحلیلگران UBS، تهدیدهای متعددی با این صنعت مواجه است و مصرف‌کنندگان تحت فشار به دنبال کاهش رتبه و افزایش موجودی هستند که باعث می‌شود خودروسازان نتوانند فشارهای تورمی را تحمل کنند. فورد در ماه سپتامبر هشدار داد که چگونه افزایش هزینه‌ها بر درآمد آن تأثیر می‌گذارد و باعث سقوط سهام آن می‌شود. سهام خودروهای اروپایی سودهای خود را پس از همه‌گیری کاهش دادند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تحلیلگران عنوان کردند که چشم‌انداز کوتاه‌مدت مثبت‌تر است و انتظار می‌رود سه ماهه سوم برای اکثر تولیدکنندگان یک دوره قوی دیگر باشد. برخی از شرکت‌ها ممکن است حاشیه‌های بهبود یافته را نشان دهند، به طوری که گروه مرسدس بنز در میان شرکت‌هایی است که می‌تواند پیش‌بینی آنها را افزایش دهد. فولکس‌واگن، بی‌ام‌و و فورد احتمالاً روند درآمدی منفی را نشان خواهند داد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار