زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

پوتین: در بازار‌های انرژی علیه هیچ کشوری فعالیت نمی‌کنیم

رئیس جمهور روسیه در دیدار با بن زاید درباره کاهش تولید نفت اوپک پلاس گفت این تصمیم برای ایجاد ثبات در بازار‌های انرژی گرفته شده و علیه کشوری نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر یک هفته پس از انتقاد واشنگتن از تصمیم اوپک پلاس برای کاهش شدید تولید نفت، ولادیمیر پوتین، رئیس‌ جمهور روسیه بیان کرد که مسکو علیه کسی در بازار‌های انرژی کار نمی‌کند.

به گزارش تی‌آر‌تی، پوتین امروز سه شنبه در دیدار با شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات در سن‌پترزبورگ گفت هدف روسیه ایجاد ثبات در بازار‌های انرژی و اطمینان از متعادل بودن عرضه و تقاضاست.

پوتین همچنین تاکید کرد: «ما فعالانه در چارچوب اوپک پلاس کار می‌کنیم. من می‌دانم موضع شما، اقدامات ما و تصمیمات ما علیه کسی نیست، ما این کار را نمی‌کنیم و به گونه‌ای پیش نمی‌رویم که برای کسی مشکل ایجاد شود».

او افزود: اقدامات ما با هدف ایجاد ثبات در بازار‌های جهانی انرژی است تا هم مصرف کنندگان منابع انرژی و هم دست اندرکاران تولید احساس آرامش، ثبات و اطمینان داشته باشند.

پیش از این، رسانه‌ها از سفر رئیس دولت امارات به روسیه و دیدار با پوتین خبر داده بودند. گفته شده بود روابط بین دو کشور، تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین تحولات منطقه از موضوعات گفتگوی طرفین خواهد بود.

در روز‌های اخیر، تصمیم اوپک پلاس برای کاهش شدید تولید نفت جنجال برانگیز شده است. رسانه‌ها از تیره شدن روابط آمریکا و عربستان خبر داده اند و گفته می‌شود روابط سایر کشور‌های حوزه خلیج فارس با آمریکا نیز متشنج شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار