عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

ابراز نگرانی واشنگتن از احتمال تنش نظامی چین و تایوان

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «ما نگران این هستیم که چین ممکن است در مقطعی علیه تایوان از زور استفاده کند».
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پنجشنبه شب در سخنانی اعلام کرد که «ما تمرکز زیادی بر این داریم که اختلافات بین چین و تایوان به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود و نه از طریق اجبار یا زور».

بلینکن در ادامه افزود: «ما تهدید روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای را بسیار جدی می‌گیریم، اما هنوز دلیلی برای تغییر وضعیت هسته‌ای خود ندیده‌ایم».

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه موضع‌گیری خود علیه چین گفته که «ما نگران این هستیم که چین ممکن است در مقطعی علیه تایوان از زور استفاده کند».

پیشتر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده در 17 اکتبر در کالیفرنیا نسبت به تصمیم و هرگونه اقدامی از سوی چین برای الحاق تایوان از طریق حمله نظامی هشدار داده و گفته بود آمریکا در این زمینه در حال برنامه ریزی است.

در حالی که واشنگتن در حال تجهیز تایوان است اما سالهاست که سیاست ابهام استراتژیک را در قبال تایوان در پیش گرفته و مشخص نیست که آیا در صورت حمله پکن از این جزیره حمایت خواهد کرد یا خیر!

برخی منابع تایید کرده‌اند که واشنگتن در حال مذاکره با تایوان برای تولید مشترک تسلیحات آمریکایی است.

وبگاه ژاپنی نیکی به نقل از 3 منبع آگاه گفته است که بایدن در حال بررسی برنامه‌ای برای تولید سلاح های پیشرفته مشترک با همکاری و مشارکت تایوان است. گفته شده هدف از این طرح، تقویت قابلیت انباشت سلاح‌های آمریکایی در تایوان، سرعت بخشیدن به حمل و نقل آنها و تقویت بازدارندگی در برابر چین است.

جزئیات بیشتری از طرح آمریکا برای تولید مشترک تسلیحات پیشرفته با تایوان اعلام نشده است، اما چندی قبل، وزارت خارجه آمریکا نیز با قرارداد 1.1 میلیارد دلاری فروش تجهیزات نظامی به تایوان موافقت کرده بود.

با وجود آنکه دولت چین متعهد شد که اگر ایالات متحده فروش تسلیحات جدید به تایوان را رها نکند، «اقدامات متقابل» انجام خواهد داد، اما وزارت خارجه آمریکا با این قرار داد موافقت کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار