آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد

عبور کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا از تنگه تایوان

عبور کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا از تنگه تایوان کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال اظهارات اخیر «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا درباره حمایت واشنگتن از تایوان، کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.

 

به گزارش رویترز، «مارک لنگفورد» سخنگوی نیروی دریایی آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در این باره گفت: «یک کشتی نیروی دریایی آمریکا و یک ناوشکن موشک هدایت شونده کلاس آرلی بورک یو اس اس هیگینز روز سه شنبه روتین ترانزیت معمولی خود را از تنگه تایوان انجام داد.»

 

به گفته این مقام آمریکایی در این مسیر کشتی آمریکایی را ناوچه کلاس هلیفاکس نیروی دریایی سلطنتی کانادا همراهی کرده است و «این دو کشتی از یک کریدور در تنگه تایوان که فراتر از دریای سرزمینی هر کشور ساحلی است، عبور کردند. ترانزیت نشان دهنده تعهد آمریکا و متحدان و شرکای ما به هند و اقیانوس آرام آزاد و باز است.»

 

با عبور روز سه‌شنبه این کشتی‌ها، آمریکا برای دومین بار در کمتر از ۳ هفته چنین ترانزیتی را انجام می‌دهد. پیشتر از این دو رزمناو آمریکایی در تاریخ ۲۸ اوت از این تنگه عبور کردند.

 

در حال حاضر به دلیل سفری که «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته به تایوان داشت و هشدار‌های چین را جدی نگرفت، تنش‌ها در اطراف تایوان از پیش بیشتر شده است. چین رزمایش‌های خود را در اطراف این جزیره که آن را بخشی از قلمرو خود می‌داند افزایش داده و هشدار‌های مکرری به آمریکا مبنی بر احترام به «سیاست چین واحد» می‌دهد.

 

اما آمریکا همواره بر تنش در این منطقه افزوده و مداخلات خود را بیشتر کرده است، حتی در تازه‌ترین اقدام اعلام شد که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا قصد دارد میزبان مانور‌های نظامی کشور‌های اقیانوس آرام (Partners in the Blue Pacific / PBP) با هدف مقابله با چین باشد که از پنج‌شنبه هفته جاری آغاز خواهد شد.

 

به تازگی نیز «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس اعلام کرد در صورتیکه چین بخواهد به تایوان حمله کند، واشنگتن از این جزیره دفاع خواهد کرد که «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به این بخش از مصاحبه بایدن گفت: «چنین اظهاراتی ناقض سیاست آمریکا در قبال تایوان است.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار