واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ترکیه خطاب به یونان:کمی متمدن باشید

معاون وزارت کشور ترکیه روز یکشنبه به اتهام زنی تازه یونان در زمینه پناهجویان واکنش نشان داد و خواستار شفافیت این کشور در زمینه مسئله پناهجویان شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «دیلی صباح» «اسماعیل چاتاکلی» معاون وزارت کشور ترکیه مقام‌های یونان را به بدرفتاری با پناهجویان متهم کرد. طی روزهای گذشته یونان با انتشار تصاویری از سال ۲۰۱۹ از مهاجران برهنه شده و بی‌پناه، سعی کرد ترکیه را به بد رفتاری با پناهجویان متهم کند.

معاون وزارت کشور ترکیه در پاسخ به این اقدام یونان گفت: «شما سعی می‌کنید تصویر آزار و اذیت خود را طوری جلوه دهید که ترکیه مقصر بوده است. سعی کنید کمی متمدن شوید.»

به نوشته دیلی صباح, در راستای افزایش تحریکات و اتهامات بی اساس یونان، این بار از عکسی قدیمی از پناهجویان که از سوی نیروهای امنیتی یونان در مرز رها شده بودند، منتشر شده و یونانی آن را به ترکیه نسبت داده است.

معاون وزارت کشور ترکیه در ادامه گفت: «از آنجایی که شما نمی توانید حتی یک مورد نقض حقوق بشر در ترکیه پیدا کنید، سعی می‌کنید تصویر آزار و اذیت خود را طوری جلوه دهید که ترکیه بوده است. وقت خود بجای دستکاری و بی صداقتی صرف رعایت حقوق بشر کنید.»

ترکیه و گروه های حقوق بشری بارها اقدام غیرقانونی یونان در عقب راندن مهاجران غیرقانونی را محکوم کرده‌اند و گفته اند که این اقدام با جان مهاجران آسیب پذیر از جمله زنان و کودکان به به خطر انداخته و قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.

فرماندهی گارد ساحلی ترکیه به تازگی از نجات جان شماری پناهجو که توسط نیروهای یونان به آب‌های ساحای ترکیه رانده شده بودند، خبر داد. فرماندهی گارد ساحلی در استان «ازمیر» در غرب ترکیه اعلام کرد که ۱۴۳ مهاجر یرقانونی را در آب‌های ترکیه از خطر مرگ نجات داده است.

فرماندهی گارد ساحلی ترکیه گفت: «این گروه از مهاجران در قایق‌های لاستیکی در سواحل ازمیر رها شده بودند که پس از اطلاع نیروهای گارد ساحلی ترکیه به منطقه اعزام شدند و آن‌ها را نجات دادند.»

ترکیه یک منطقه ترانزیت مهم برای پناهجویانی است که قصد عبور از اروپا برای شروع زندگی جدید را دارند.ترکیه بارها اقدام غیرقانونی یونان در عقب راندن پناهجویان را محکوم و اعلام کرده است که این اقدام‌ها جان مهاجران آسیب پذیر از جمله زنان و کودکان را به خطر انداخته و نقض قوانین بین‌المللی است.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، یونان را به دلیل آزار و اذیت مهاجران در دریای اژه و متهم کرد. اردوغان گفت: «بحران پناهجویان را نمی‌توان با غرق کردن قایق‌های آن‌ها و با ساختن دیوارها در مرزها حل کرد .زمان آن فرا رسیده که اروپا و سازمان ملل به این جنایات که جنایت علیه بشریت پایان دهند.»/فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار