اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور مه‌گرفتگی و بارش شدید در جاده‌های ۱۰ استان؛ رانندگان مراقب باشند آلودگی هوا مدرس ابتدایی ساوه را در روز یکشنبه غیرحضوری کرد تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۷ دی ماه تصویب آیین نامه ارتقای رتبه بندی معلمان + جزئیات  شمارش معکوس برای آغاز مأموریت ۳ ماهواره ایرانی مدارس سنندج یکشنبه غیرحضوری شد مدارس سردشت یکشنبه ۷ دی ماه تعطیل شد استاندار تهران: شرایط آب پایتخت فوق بحرانی است مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فوت ۱۴ هزار نفر بر اثر تصادفات طی ۸ ماهه ۱۴۰۴ جزئیات تعطیلی مدارس البرز در روز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴  جزئیات طرح زوج و فرد تهران فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴

شهادت یک مامور پلیس در بازگشت از ماموریت زندان اوین

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از شهادت یکی از ماموران پلیس در حین بازگشت از ماموریت اطراف زندان اوین خبر داد و گفت: ماموران پلیس در دفاع از کیان و امنیت و آرامش جامعه لحظه‌ای درنگ نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۵۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رحیمی در مراسم تشییع پیکر شهید استوار یکم لطفی‌پور، جمعی یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در بازگشت از ماموریت در اطراف زندان اوین به درجه شهادت رسید با تبریک و تسلیت این حادثه، گفت: در محضر این شهید بزرگوار بار دیگر عهد می‌بندیم که در دفاع از کیان و امنیت و آرامش شهروندان و اطاعت از رهبر عزیزمان لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد و با اقتدار در مقابل دشمنان و مزدوران و ایادی آنان خواهیم ایستاد.

وی افزود: در قاموس ایثار و مجاهدت، شهادت پاداشی است که خداوند به بندگان مخلص و برگزیده خود که در راه دفاع از امنیت و آرامش مردم تا پای جان تلاش می کنند، عنایت می‌کند.

رحیمی در مورد چگونگی شهادت این مامور پلیس نیز گفت: این شهید در راستای برقراری نظم و انضباط و آرامش در زندان اوین به همراه گردانشان عازم ماموریت شده بود اما در حین بازگشت و اعزام به ماموریت دیگر در مسیر رسیدن به محل به دلیل لغزندگی مسیر که اغتشاشگران با ریختن روغن سوخته ایجاد کرده بودند، دچار حادثه شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: در این حادثه تعدادی از همکاران ما مجروح و استوار یکم لطفی به دلیل شدت صدمات وارده به شهادت رسیده و جان خود را تقدیم امنیت و آرامش جامعه کرد.

رحیمی با تاکید بر اینکه شهادت عزیزان و همکاران ما خللی در ماموریت‌های ما ایجاد نخواهد کرد، گفت: این موارد عزم و اراده ما را در دفاع از امنیت جامعه و اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب بیشتر خواهد کرد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار