پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

هویت طعمه موساد در مالزی فاش شد

هویت طعمه موساد در مالزی فاش شد یک وب‌سایت صهیونیستی هویت فردی فلسطینی را که موساد در ربایش وی در مالزی ناکام ماند، فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، هفته جاری رسانه‌ها اعلام کردند، مقامات مالزی توانسته‌اند یک فلسطینی از غزه را که سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) وی را در کوالالامپور ربوده بود، آزاد کنند.

در همین ارتباط کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این فرد فلسطینی که موساد در ربایش آن ناکام مانده «عمر البلبیسی» نام دارد.وب‌سایت اینترنتی «یدیعوت آحارونوت» هم نوشت، این فرد یک برنامه نویس بوده که دو سال در ترکیه زندگی کرده است.

بر اساس گزارش ها، عملیات ربودن این فلسطینی اواخر ماه سپتامبر انجام شده و موساد برای انجام این عملیات از مزدوران مالزیایی کمک گرفته بود.

شبکه خبری الجزیره نوشت که نیروهای اطلاعاتی مالزی توانستند خود را به محل اختفای آدم ربایان رسانده و طی ۲۴ ساعت ضمن بازداشت آنها، فعال فلسطینی را نیز آزاد کنند.

در این گزارش آمده است که موساد از طریق ارتباط ویدئویی از تل‌آویو از این فعال فلسطینی درباره ارتباطاتش با گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) بازجویی کرده است.

«باراک راوید» خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست درباره خنثی‌شدن عملیات موساد در کوالالامپور تاکید کرد که آنچه در مالزی اتفاق افتاد نشان‌دهنده بزرگ‌ترین شکست موساد در سال‌های اخیر است.

طبق گزارش خبرگزاری «شهاب»، راوید درباره این گزارش در گفت‌وگویی رادیویی گفت: «اگر این رخداد درست باشد، پس یک شرمساری بزرگ و شاید بزرگ‌ترین شکست علنی‌شده موساد در سال‌های اخیر است؛ شاید از زمان ترور المبحوح در سال ۲۰۱۰ تاکنون».

تحلیلگر صهیونیست، اتکا به عناصر محلی مالزی در این فرآیند را یک شکست بزرگ دانست و افزود: «تمرکز کار ما در مالزی به این دلیل است که حماس در آنجا زیرساخت نظامی دارد و در آن‌جا در تحقیق و توسعه تسلیحات مختلف فعالیت می‌کند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار