طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

وقتی بحران اقتصادی، انگلیسی‌ها را حشره‌خوار می‌کند

وقتی بحران اقتصادی، انگلیسی‌ها را حشره‌خوار می‌کند سوپرمارکت‌های انگلستان فروش وعده‌های غذایی ارزان قیمت طبخ شده با حشرات را تبلیغ می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سوپرمارکت‌های بزرگ سراسر انگلیس در پی بحران اقتصادی، افزایش هزینه‌های زندگی و هشدار‌های بانک‌های غذایی در اروپا، مردم را به خوردن وعده‌های غذایی ارزانی تشویق می‌کنند که از حشرات درست شده اند.

یک کاربر توئیتر در این خصوص نوشت: فرودشگاه‌های بزرگ در انگلیس فروش وعده‌های غذایی طبخ شده با حشرات را آغاز کرده اند و آن‌ها را به عنوان منبع غذایی سرشار از پروتئین و ارزان قیمت به افراد می‌فروشند.

این در حالی است که پیشتر دکتر «این هی چو» محقق کره‌ای گفته بود در تحقیقاتی با هدف تامین منابع پروتئیتی، اعلام کرده بود که از حشرات می‌توان برای این منظور استفاده کرد. او می‌گوید اخیرا، خوردن حشرات به دلیل افزایش هزینه پروتئین حیوانی و همچنین مسایل زیست محیطی مرتبط، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

خوردن حشرات در بسیاری از نقاط جهان مرسوم نیست و مردم تنها می‌دانند که باید حشرات را از اطراف خود دفع کنند. برخی از شرکت‌ها سعی می‌کنند با فروش میل ورم‌های کاملاً پخته شده به عنوان تنقلات ترد و شور، نظر مردم را تغییر دهند، اما استقبال مصرف کنندگان چندان گسترده نیست.

تحقیقات پژوهشکده انگلیسی کانتار نشان می‌دهد که تورم مواد غذایی در انگلیس طی ۱۲ هفته منتهی به ۲ اکتبر به ۱۳.۹ درصد رسیده و به این ترتیب ۶۴۳ پوند دیگر به صورت‌حساب سالانه مردم انگلیس در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی اضافه شده است.

جهش بی‌سابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینه‌های زندگی، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است. شاخص نرخ تورم در انگلیس بر اساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار ملی این کشور به ۹.۹ درصد رسیده است که در تاریخ چهار دهه گذشته بی‌سابقه است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار