عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رئیس‌جمهور آلمان در کی‌‎یف: حمایت نظامی از اوکراین ادامه می‌یابد

«فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان در سفری از قبل اعلام نشده، وارد کی‌یف شد و در جمع خبرنگاران وعده داد که حمایت‌ اقتصادی، سیاسی و نظامی از اوکراین ادامه می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر, در حالی که حمایت‌های همه جانبه غرب از اوکراین ادامه دارد، رئیس‌جمهور آلمان برای نشان دادن حمایت از اوکراینی‌ها به کی‌یف سفر کرد.

 

منابع رسانه‌ای آلمانی خبر دادند که «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان روز سه شنبه (امروز) در سفری از قبل اعلام نشده، وارد کی‌یف شد.

 

به گزارش شبکه «دویچه وله»، این اولین سفر اشتاینمایر به اوکراین از زمان آغاز حمله روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) است.

 

رئیس‌جمهور آلمان در بدو ورود به کی‌یف گفت: «پیام من به اوکراینی‌ها این است که ما نه تنها در کنار شما هستیم (بلکه) ما به حمایت اقتصادی، سیاسی و نظامی‌مان به اوکراین هم ادامه خواهیم داد».

 

این مقام ارشد برلین خطاب به مردم آلمان این جملات را بیان کرد: «بیایید فراموش نکنیم که این جنگ برای مردم اینجا در اوکراین به چه معناست و چقدر رنج و چقدر تخریب در اینجا وجود دارد. مردم اوکراین به ما نیاز دارند».

 

فرانک والتر اشتاینمایر ادامه داد: «برای من به ویژه الان در این مرحله از حملات هوایی با پهپادها، موشک‌های کروز و راکت‌ها مهم بود که پیام همبستگی با اوکراینی‌ها را منتقل کنم». وی با بیان اینکه «بسیار خوشحال» است که به اوکراین سفر کرده، «شجاعت، صلابت و تشلیم ناپذیری» اوکراینی‌ها را ستود.

 

رئیس‌جمهور آلمان قرار بود پنجشنبه هفته گذشته به اوکراین سفر کند اما سفرش به دلیل وخامت وضعیت امنیتی این کشور ناشی از تشدید حملات پهپادی و موشکی لغو و به زمان دیگر موکول شد.

 

سفر پنجشنبه هفته گذشته فرانک والتر اشتاینمایر به اوکراین در شرایطی لغو شد که در همین روز «ایگنازیو کاسیس» رئیس‌جمهور سوئیس به کی‌یف رفت و با همتای اوکراینی خود دیدار کرده بود.

 

سفر امروز رئیس‌جمهور آلمان به اوکراین و وعده او درباره ادامه حمایت اقتصادی و نظامی در حالی صورت گرفته که اعتراضات آلمانی‌ها به تورم شدید و افزایش بهای انرژی طی هفته‌های اخیر بارها خبرساز شده است.

 

مقام‌های آلمان از ابتدای آغاز حمله روسیه به اوکراین، ضمن همراهی با مواضع تند آمریکا در زمینه تحریم و تشدید فشارهای اقتصادی و سیاسی علیه روسیه، ارائه حمایت‌های همه جانبه از اوکراین را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده