زنانی که کمتر از ۶ ساعت می خوابند دچار این اختلال می‌شوند-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

زنانی که کمتر از ۶ ساعت می خوابند دچار این اختلال می‌شوند

یافته‌های پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که احتمال قاعدگی نامنظم در افرادی که به‌طور متوسط در شبانه روز کمتر از شش ساعت می خوابیدند، ۴۴ درصد بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ زنانی که کمتر از شش ساعت در شب می‌خوابند، معمولا دچار قاعدگی های سنگین‌تر و نامنظم می‌شوند. به گفته محققان، آزمایش‌ها نشان داد خانم‌هایی که به طور متوسط کمتر از شش ساعت در شب می‌خوابند، ۴۴ درصد بیشتر در معرض خطر قاعدگی نامنظم و ۷۰ درصد بیشتر در معرض خونریزی شدید در طول یک دوره نسبت به افراد سالمی که ۷ تا ۹ ساعت می‌خوابند، هستند.

 

در این مطالعات، پژوهشگران داده‌های نظرسنجی ۵۷۴ خانم ۲۴ تا ۴۰ سال را تجزیه و تحلیل کردند. در این پرسش ها، از شرکت کنندگان در مورد خونریزی و منظم بودن قاعدگی، خواب و عملکرد آنها در طول روز سوال شد.

 

نتایج بسیار جالب بود چراکه کسانی که قاعدگی‌های سنگین یا نامنظم را تجربه کرده‌اند، بیشتر از خواب کوتاه و بی‌ کیفیت، خستگی، استرس و افسردگی رنج می‌برند. هنگامی که زنان قبل یا در طول قاعدگی دچار نوسانات خلقی، گرفتگی عضلات، تحریک پذیری و خستگی می‌شوند، ممکن است از خواب آشفته رنج ببرند.

 

این علائم همه مشخصه سندرم پیش از قاعدگی هستند که به طور گسترده به عنوان PMS یا اختلال نارسایی پیش از قاعدگی شناخته می‌شود که می‌تواند باعث افسردگی یا اضطراب شدید در پیش از قاعدگی شود.

 

از سوی دیگر، کم خوابی خود می‌تواند منجر به درد بدتر شود که می‌تواند علائم سندرم پیش از قاعدگی و اختلال نارسایی پیش از قاعدگی را تشدید کند. زنان همچنین هنگام کم خوابی بیشتر از اضطراب رنج می‌برند و این امر به خواب رفتن را دشوارتر می‌کند.

 

پژوهشگران توضیح می‌دهد: زنان ۴۰ درصد بیشتر از مردان از بی خوابی رنج می‌برند. با این حال، درمان های پیشرو به ندرت سلامت قاعدگی را در نظر می‌گیرند. پزشکان گاهی اوقات داروهایی مانند Valium و Ambien را برای کمک به اختلالات خواب تجویز می‌کنند، اما این داروها می‌توانند منجر به وابستگی، اعتیاد و سایر اختلالات شناختی شوند.

 

محققان معتقدند: پژوهشگران سلامت زنان هنوز پیچیدگی‌های رابطه بین قاعدگی و خواب را به طور کامل درک نکرده‌اند. به عنوان مثال، گاهی اوقات ممکن است سال‌ها طول بکشد تا تشخیص آندومتریوز داده شود که وضعیتی است که در آن بافت رحم در خارج از رحم در مکان‌هایی مانند لوله‌های فالوپ رشد می‌کند که با قاعدگی‌های سنگین و درد مشخص می‌شود. برای حدود ۲۵ درصد از زنان، این وضعیت در ابتدا بدون علامت ظاهر می‌شود و تشخیص آن را دشوارتر می‌کند.

 

با این حال، محققان معتقدند: ناملایمات قاعدگی را می‌توان با آموزش بهتر در مورد چگونگی تشخیص موثر این شرایط بهبود بخشید. همچنین باید آگاهی بهتری در مورد سوگیری ضمنی در میان ارائه دهندگان پزشکی در برابر کسانی که از سلامت قاعدگی شکایت دارند وجود داشته باشد.

 

پزشکان بهتر است نگاهی گسترده‌تر به علائم قاعدگی داشته باشند و در نظر بگیرند که چگونه تغییرات مهم زندگی از جمله بلوغ و عوامل استرس‌زا مانند عدم تعادل بین کار و زندگی یا تشکیل خانواده، می‌تواند سلامت روان، درد و مشکلات خواب را تشدید کند. این رویکرد جامع می‌تواند به بیماران خدمات بهتری ارائه کرده و به ارائه راه‌ حل‌های بلندمدت پایدارتری منجر شود. شرح کامل این مطالعات در مجله Sleep Research منتشر شده است./سیناپرس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار