«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

ریشی سوناک رسماً نخست‌وزیر انگلیس شد

ریشی سوناک رسماً نخست‌وزیر انگلیس شد چارلز سوم رسما ریشی سوناک را به عنوان نخست‌وزیر انگلیس منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تایید چارلز سوم پادشاه انگلیس، ریشی سوناک وزیر دارایی سابق این کشور سه‌شنبه (۲۵ اکتبر) رسماً به عنوان نخست‌وزیر جدید انگلیس منصوب شد.

 

این انتصاب در میانه بحران سیاسی و آشفتگی اقتصادی انگلیس انجام شده که لیز تراس نخست‌وزیر سابق را کمتر از دو ماه بعد از انتصاب به کناره‌گیری مجبور کرد.

 

به گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، سوناک اولین آسیایی بریتانیایی که این نقش را برعهده گرفته و بانکدار مولتی میلیونر سابق، با چارلز سوم در کاخ باکینگهام به عنوان بخشی از روند انتقال قدرت دیدار کرد. چارلز سوم بعد از پذیرش رسمی استعفای تراس، سوناک را به نخست‌وزیری منصوب و از او خواست دولت تشکیل دهد. اکنون سوناک سومین نخست‌وزیر انگلیس در هفت هفته گذشته است.

 

تراس تنها ۴۹ روز پیش پانزدهمین نخست‌وزیر انگلیس لقب گرفت. وی که کوتاه‌ترین دوره نخست‌وزیری‌ در تاریخ انگلیس را به نام خود ثبت کرد، در سخنرانی خداحافظی خود بر حمایت انگلیس از اوکراین تاکید کرد. وی در پایان سخنرانی کوتاه خود در مقابل ساختمان نخست وزیری انگلیس با اشاره به اینکه «درون یک طوفان به سر می‌بریم» افزود: اما من به بریتانیا و مردم بریتانیا اعتقاد دارم و روزهای روشن در پیش است.

 

روز گذشته «پنی موردانت» وزیر دفاع اسبق انگلیس از رقابت برای رهبری حزب حاکم و نخست‌وزیری کنار رفت و ریشی سوناک تنها نامزد این منصب شد. بوریس جانسون نخست‌وزیر اسبق هم پیش‌تر از رقابت کناره‌گیری کرده بود./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار