رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست

آبراهامیان: ایران براساس مفاد برجام از حقوق خود دفاع کرده است

نماینده ارامنه جنوب ایران در مجلس گفت: ایران براساس مفاد برجام از حقوق خود دفاع می‌کند و هیچ وقت تحت فشار و زورگویی از منافع‌ خود چشم‌پوشی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ،ژرژیک آبراهامیان نماینده مسیحیان ارمنی جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به افزایش غنی‌سازی اورانیوم با غنای بیش از 3.6 درصد در دومین فرصت 60 روزه ایران به اروپا در روند اجرای برجام گفت: برجام یک معاهده بین‌المللی است که طرف‌های مختلفی دارد و در شورای امنیت سازمان ملل هم به تصویب رسیده اما شاهد هستیم که آمریکا که سرکرده شرارت‌ها در جهان است از این معاهده خارج شد و بعد از خروج آمریکا انتظار می‌رفت که سایر اعضای این معاهده با حداکثر توان وظایف خودشان را اجرایی می‌کردند.

 

وی افزود: در نهایت دیدیم که اروپا هم نشان داد به نحوی تحت سلطه آمریکا قرار دارد و بر اساس استراتژی آمریکا عمل می‌کند و از قبل هم پیش‌بینی شده بود اگر هر یک از طرفین معاهده تعهداتش را اجرایی نکند حق طرف مقابل هم است که از تعهداتش عدول کند و کشور ما هم در این زمینه عملکرد هوشمندانه‌ای تاکنون داشتند.

نماینده مسیحیان ارمنی جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در برجام نشان می‌دهد که به امضایی که کرده و تعهدی که داده پایبند است مشروط به اینکه طرف مقابل هم به تعهداتی که داده عمل کند.

 

آبراهامیان خاطرنشان کرد: انتظار ما این بود که کشور ما از این برجام سود ببرد و بتواند نفتش را به راحتی بفروشد و عواید این فروش نفت بتواند به صورت رسمی مورد معامله قرار بگیرد منتهی تمام این مسائل وارد یک چرخه گفت‌وگوی بی‌ثمری شد که نهایتا فرمولی هم که خودشان پیشنهاد کردند به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک طنز تلخ بود و آن چیزی نبود که منافع ما را در این معاهده تامین کند.

وی افزود: یک عملکرد منطقی این است که به همان نسبت که بخشی از طرف‌های این معاهده از اجرای تعهداتشان استنکاف می‌کنند ما هم به صورت نرم و پلکانی از اجرای تعهداتمان استنکاف بورزیم.

 

نماینده مسیحیان ارمنی جنوب ایران در مجلس افزود: ما اعلام کرده‌ایم که به همان میزان که طرف مقابل به تعهداتش عمل کند ما هم به تعهداتمان عمل کنیم و خود را ملزم به اجرای تعهداتمان خواهیم دانست و اگر اینگونه نباشد کارمان را ادامه خواهیم داد و گام‌های بعدی را برخواهیم داشت.

آبراهامیان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از برجام خارج نشده است بلکه براساس مفاد قرارداد از حقوقی که دارد دفاع می‌کند و برای دفاع از حقوق خود و رسیدن به نتیجه مطلوب تا هر جا که لازم باشد جلو خواهیم رفت و هیچ وقت تحت فشار و زورگویی از منافع‌مان چشم‌پوششی نخواهیم کرد.

 

نماینده مسیحیان ارمنی جنوب ایران در مجلس در پایان گفت: افزایش غنی‌سازی اورانیوم به بیش از 3.6 درصد یک رفتار کاملا منطقی است ما پیش از این در برجام توافق کرده بودیم که مازاد اورانیوم غنی‌شده با غنای 3.6 درصد را در بازار بفروشیم و به جای آن کیک زرد بگیریم اما ما را تحریم‌ می‌کنند اما اگر ما برای تولید اورانیوم با این غنا مجوز داریم و اجازه فروش نداشته باشیم قطعا ذخیره آن بالا خواهد رفت و ما برای نیازهای خودمان در گام اول در حدود 5 درصد غنی‌سازی خواهیم کرد و اگر به نتیجه مطلوب نرسیم این روند را تا جایی که مورد نیاز ما است و ضامن حفظ منافع‌مان است ادامه خواهیم داد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار