پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات

لهستان در حال بررسی ساختن دیواری جدید در برابر پناهجویان

یک مقام ارشد لهستانی گفت ممکن است کشورش مجبور شود در منطقه «کالینینگراد» برای توقف موج مهاجران آفریقایی و آسیایی، دیوار جدیدی ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر کریستوف سوبولفسکی، دبیر کل حزب حاکم قانون و عدالت لهستان می‌گوید این کشور در حال بررسی ساخت دیواری در مرز با کالینینگراد روسیه است که مشابه آن را قبلا در مرز با بلاروس ساخته است. او در این خصوص گفت: «ما باید نیرو‌های خود را در این بخش از مرز تقویت کنیم و همچنین ساخت استحکامات مرزی مشابه آنچه را که اکنون در بخش لهستان-بلاروس داریم، در نظر بگیریم».

به گزارش رویترز، لهستان، روسیه و بلاروس را متهم می‌کند که از مهاجران سوء استفاده کرده و آن‌ها را به طور عمدی به سوی حریم اتحادیه اروپا روانه می‌کند تا در کشور‌های این بلوک بی‌ثباتی ایجاد کند.

این مقام لهستانی با اشاره به احتمال افزایش ورود مهاجران گفت: «با توجه به باز شدن آسمان بالای منطقه کالینینگراد برای هواپیما‌های ترکیه، سوریه و بلاروس، ممکن است در هفته‌های آینده شاهد موجی از پناهندگان باشیم.»

در همین حال، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک نشست خبری به خبرنگاران گفته که روسیه در چنین تصمیمی دخالت نخواهد کرد. او گفت: «تاریخ هر بار حماقت تصمیم‌گیری برای ساختن دیوار‌ها را ثابت می‌کند، زیرا در طول سال‌ها یا دهه‌ها، همه دیوار‌ها فرو می‌ریزند.»

گفتنی است، لهستان یک مانع فولادی هوشمند با ارتفاع ۵.۵ متر و مجهز به سنسور‌های حرکتی و دوربین‌ها ساخته است که حدود ۱۸۷ کیلومتر در مرز بلاروس امتداد دارد. این کشور بار‌ها به دلیل رفتار‌های غیر انسانی با پناهجویان مورد انتقاد گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار