واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

لهستان در حال بررسی ساختن دیواری جدید در برابر پناهجویان

یک مقام ارشد لهستانی گفت ممکن است کشورش مجبور شود در منطقه «کالینینگراد» برای توقف موج مهاجران آفریقایی و آسیایی، دیوار جدیدی ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر کریستوف سوبولفسکی، دبیر کل حزب حاکم قانون و عدالت لهستان می‌گوید این کشور در حال بررسی ساخت دیواری در مرز با کالینینگراد روسیه است که مشابه آن را قبلا در مرز با بلاروس ساخته است. او در این خصوص گفت: «ما باید نیرو‌های خود را در این بخش از مرز تقویت کنیم و همچنین ساخت استحکامات مرزی مشابه آنچه را که اکنون در بخش لهستان-بلاروس داریم، در نظر بگیریم».

به گزارش رویترز، لهستان، روسیه و بلاروس را متهم می‌کند که از مهاجران سوء استفاده کرده و آن‌ها را به طور عمدی به سوی حریم اتحادیه اروپا روانه می‌کند تا در کشور‌های این بلوک بی‌ثباتی ایجاد کند.

این مقام لهستانی با اشاره به احتمال افزایش ورود مهاجران گفت: «با توجه به باز شدن آسمان بالای منطقه کالینینگراد برای هواپیما‌های ترکیه، سوریه و بلاروس، ممکن است در هفته‌های آینده شاهد موجی از پناهندگان باشیم.»

در همین حال، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در یک نشست خبری به خبرنگاران گفته که روسیه در چنین تصمیمی دخالت نخواهد کرد. او گفت: «تاریخ هر بار حماقت تصمیم‌گیری برای ساختن دیوار‌ها را ثابت می‌کند، زیرا در طول سال‌ها یا دهه‌ها، همه دیوار‌ها فرو می‌ریزند.»

گفتنی است، لهستان یک مانع فولادی هوشمند با ارتفاع ۵.۵ متر و مجهز به سنسور‌های حرکتی و دوربین‌ها ساخته است که حدود ۱۸۷ کیلومتر در مرز بلاروس امتداد دارد. این کشور بار‌ها به دلیل رفتار‌های غیر انسانی با پناهجویان مورد انتقاد گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر