راه‌اندازی نهضت پارکینگ‌سازی در پایتخت-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

راه‌اندازی نهضت پارکینگ‌سازی در پایتخت

شهردار تهران از راه‌اندازی نهضت پارکینگ‌سازی و ساماندهی پارک حاشیه‌ای در پایتخت خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی در آیین افتتاح پارکینگ طبقاتی امیرکبیر گفت: تاکنون در شهر تهران ۱۵۰ پارکینگ ساخته شده و ساخت ۲هزار و ۵۰۰ فضای پارکینگ دیگر نیز در دستور کار شهرداری تهران قراردارد.

وی افزود: در حال حاضر ۴ پروژه پارکینگ سازی به عقد قرارداد رسیده است و ۸ پروژه دیگر نیز در حال بررسی های کارشناسی است.

شهردار تهران ادامه داد: به زودی ساخت ۳ هزار مترمربع پارکینگ را در جنوب شهر در منطقه ۲۰ آغاز می‌کنیم که تحول بزرگی را در این محدوده ایجاد می‌کند.

شهردار پایتخت بیان کرد: در نظر داریم تا نهضت پارکینگ سازی را در شهر تهران ایجاد کنیم تا فضاهای شهری از وجود خودروهای پارک شده رها شوند. علاوه بر اینکه در حال سامان دهی پارک حاشیه ای هستیم و شهروندان می توانند بدون دغدغه به صورت هوشمند خودروهای خود را پارک کنند.

زاکانی با بیان اینکه در حوزه پارک هوشمند در حال تامین زیرساخت ها و طراحی های جدید هستیم، تاکید کرد: تمام این امکانات در یک اپلیکیشن زیست بومی جمع آوری می شود تا شهروندان بتوانند انتخاب کنند./ فارس

ارسال نظر