ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اسکان پناهندگان در پارک‌های لندن

اسکان پناهندگان در پارک‌های لندن وزارت کشور انگلیس در نظر دارد برای اسکان موقت پناهجویان در پارک‌های پایتخت این کشور، چادر برپا کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه دیلی میل نوشت: در حالی که ریشی سوناک، نخست وزیر جدید انگلیس در نظر دارد برای پیشگیری از ورود پناهندگان از طریق آبراهه مانش با رئیس جمهور فرانسه گفتگو کند، وزارت کشور انگلیس در نظر دارد برای اسکان موقت پناهجویان، در پارک‌های لندن چادر برپا کند.

به نوشته دیلی میل، شورا‌های شهری در لندن، با برپایی چادر در پارک‌ها مخالفند و از دولت انگلیس می‌خواهند با لغو ممنوعیت اشتغال پناهجویان، آنان را برای تامین هزینه اسکان خود کمک کند. این روزنامه نوشت وزارت کشور انگلیس، خبر برپایی چادر برای اسکان موقت پناهجویان را رد می‌کند، اما اکنون درخواست بیش از ۱۶۰ هزار پناهجو، در این وزارتخانه، بدون بررسی انباشته شده است.

دولت انگلیس بار‌ها به بد رفتاری با پناهجویان متهم شده است. دولت انگلیس همچنین قصد دارد پناهجویانی را که وارد انگلیس می‌شوند به کشور آفریقایی رواندا اعزام کند که با حکم دادگاه حقوق بشر اروپایی انجام این کار فعلا تعلیق شده است. این در حالی است که انگلیس عضو دادگاه حقوق بشری اروپاست و تعهد داده است به احکام این دادگاه احترام بگذارد و آن را اجرا کند.

گزارش‌های منتشر شده منابع رسمی در انگلیس نشان می‌دهد ۹۶ درصد از افرادی که به عنوان مهاجر یا پناهجو در یک سال اخیر وارد انگلیس شده اند در مکان‌های موقت، پادگان‌های متروک و اردوگاه‌های پناهجویان ودر بلاتکلیفی به سر می‌برند.

بر اساس این گزارش‌ها در ۱۲ ماه گذشته، از ۲۸ هزار و ۵۲۶ نفری که درخواست پناهندگی در انگلیس کرده اند، فقط به پرونده ۴ درصد از این افراد رسیدگی شده است.

برخی از پناهجویانی که آبراه مانش تلاش می‌کنند خود را به انگلیس برسانند افرادی اند که اقوام درجه یک از جمله همسر یا فرزندشان در انگلیس است و با وجود درخواست‌های مکرر برای دریافت روادید به آنان اجازه ورود و پیوستن به اعضای خانواده یا همراهانشان داده نمی‌شود. برخی از انان در مرز دریایی، مصاحبه با رسانه‌های انگلیسی گفته اند دولت این کشور چاره‌ای جز ورود از این راه نگذاشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار