تفاوت‌های علایم بیماری آنفلوآنزا با کرونا-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

تفاوت‌های علایم بیماری آنفلوآنزا با کرونا

یک پزشک داخلی ضمن اشاره به شباهت‌ها و تفاوت‌های علایم ابتلا به کرونا و انفلوآنزا گفت: دوره نهفتگی کرونا نسبت به آنفلوآنزا طولانی‌تر بوده و مسری‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر بهاره شاطری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و پزشک داخلی، واکسیناسیون را از راه‌های پیشگیری از آنفولانزا به ویژه برای گروه های پرخطر دانست و گفت: علائم تزریق این واکسن تا حدی شبیه به علائم آنفولانزاست و ممکن است تب و بدن درد خفیفی در فرد به وجود آید که با مصرف استامینوفن برطرف می‌شود که این علائم قابل سرایت به دیگر افراد نیست.

 

این پزشک داخلی با بیان اینکه همه گروه های سنی می توانند این واکسن را دریافت کنند، افزود: در برخی افراد به دلیل آنکه در گروه های پرخطر قرار می گیرند، تزریق واکسن اولویت بیشتری دارد.

 

وی ضمن اشاره به زمان طلایی تزریق این واکسن بیان کرد: بهترین فرصت تزریق این واکسن شهریور ماه تا اوایل پاییز است.

 

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، گفت: افرادی که علائم دارند بهتر است پس از بهبودی علائم، واکسن را تزریق کنند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد شباهت‌ها و تفاوت‌های آنفولانزا و کرونا یادآور شد: هر دو بیماری تنفسی هستند و علائمی مانند تب، گلودرد، سرفه، گرفتگی و آبریزش بینی، بدن درد، علائم گوارشی در هر دو بیماری دیده می شود.

 

وی گفت: تنگی نفس، از دست دادن بویایی و چشایی و ضایعات پوستی درصد ابتلا به کرونا را تا حد زیادی بالا می برد که در آنفولانزا نادر است مگر آنکه بیمار دچار ذات الریه شود. همچنین دوره نهفتگی کرونا طولانی‌تر بوده و مسری‌تر است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار