هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

عمران خان شریف را عامل ترور خود دانست

عمران خان شریف را عامل ترور خود دانست درپی سوء قصد به جان عمران خان، او نخست‌وزیر حالی پاکستان را پشت پرده این ترور معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 04
کد خبر: ۱۵۷۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان در بیانیه‌ای که حزب متبوعش منتشر کرده است، شهباز شریف نخست وزیر کنونی، وزیر کشور و یک مقام اطلاعاتی را به دست داشتن در ترورش در روز پنجشنبه متهم کرد و خواستار برکناری این سه مقام شد.

عمران خان در بیانیه خود گفت: «مطمئنم نخست وزیر شهباز شریف، ورنا صنع الله، وزیر کشور و ژنرال فیصل پشت این ترور بودند».

وی افزود: «من از قبل اطلاعاتی دریافت کرده بودم که این اتفاق می‌افتد، این افراد باید از سمت خود برکنار شوند که اگر برکنار نشوند، اعتراضاتی صورت می گیرد».

با این حال وزیر کشور پاکستان نیز ضمن رد این اتهامات عمران خان در بیانیه‌ای گفت: عمران خان من، نخست وزیر و یک افسر ارشد را مقصر دانسته است، این در حالی است که این اتفاق در استانی رخ داد که حزب عمران خان در آن قدرت دارد.

روز گذشته عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان در تیراندازی یک فرد مسلح به کاروان او از ناحیه پا زخمی شد. عمران خان اخیرا بار‌ها آمریکا را به دخالت در امور داخلی پاکستان و تغییر دولت در این کشور متهم کرده بود.

در جدیدترین تحولات سیاسی پاکستان و با توجه به نتایج رسمی که روز دوشنبه گذشته منتشر شد، عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان برنده انتخابات میان دوره‌ای پاکستان شده بود.

کمیسیون انتخاباتی پاکستان روز دوشنبه از پیروزی عمران خان در انتخابات میان دوره‌ای جدید در شمال غرب کشور خبر داد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار